5% av salget går til Barnekreftforeningen

Det å være frisk er for mange ingen selvfølge og den vanligste dødsårsaken hos barn mellom 1 og 14 år er barnekreft. Hvert år rammes ca 200 barn av det utfattelige, de får en kreftdiagnose. Det er disse vi har valgt å gi ekstra omtanke i tre uker framover. Derfor vil vi donere bort 5% av det totale salget vårt i denne perioden til Barnekreftforeningen.

Hvordan skjer dette?

Gå inn på Nordicfeel.no og legg dine bestillinger i varekurven. Angi koden FIGHTCANCER i kassen for å aktivere donasjonen. Kampanjen gjelder t.o.m 04.03.2017 og kort tid etter kommer vi til å publisere hvor mange penger vi har greid å samle sammen til Barnekreftforeningen. Beløpet vises på denne siden samt på sosiale medier.

Kampanjen gjelder t.o.m 04.03.2017 ved bruk av koden FIGHTCANCER. Ved kampanjens slutt summeres inntektene og 5% av summen eksklusiv moms doneres til Barnekreftforeningen.

Om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Barnekreftforeningen har sitt sekretariat i Oslo og består av 14 fylkesforeninger med egne selvstendige styrer som arbeider frivillig for familiene.

Store deler av pengene som blir samlet inn til Barnekreftforeningen går til forskning på barnekreft, både medisinsk og på rehabilitering og behandlingsmåter. I tillegg brukes pengene på trivselstiltak for barn og familier på sykehus,  informasjonsarbeid, arbeid med ressursgrupper og fagreiser som er vesentlig for utvikling innen fagfeltet.

Informasjon hentet fra barnekreftforeningen.no.

Produktet er blitt lagt i handlekurven