Hugo Boss Boss Bottled Tonic EdT 100ml, Tioletry Bag, Portable Spray 8ml

711 kr 711 889 kr
Midlertidig utsolgt
Fri frakt Hurtig levering Tollfritt

Produktbeskrivelse Boss Bottled Tonic, 100ml Hugo Boss Gift Set Herre

Duftfamilie Orientalsk
Dufttype Designerduft
Produkttype EdT
Volume EdT 100ml, Tioletry Bag, Portable Spray 8ml

BOSS BOTTLED TONIC, en frisk duft i den ikoniske duftserien BOSS BOTTLED so mviser opp en ny side av moderne maskulinitet og oppfordrer den moderne mannen til å lade opp på veien mot nye suksesser.

I en verden som er stadig raskere innser den moderne mannen viktigheten ved å ta en skritt tilbake for å finne nye perspektiver for å kunne gå videre. Han er drevet, engasjert og målrettet, og BOSS BOTTLED TONICs unike duftsignatur hjelper han å nå sine mål.

BOSS BOTTLED TONIC er en frisk, maskulin duft med en elegant kombinasjon av sofistikerte sitrus-, krydder- og trenoter - en oppfriskende og litt lettere versjon av den klassiske originalen.

Duften åpner opp i en eksplosjon av friskhet, med energigivende noter av frisk grapefrukt, bitter appelsin og sitron som blandes med eple. Duftnotene formidler en subtil eleganse med bitre elementer, noe som gjenspeiler de dynamiske kontrastene hos den moderne mannens søken etter å nå sine mål uten å gi slipp på sine verdier.

Den distinkte duften av sprudlende ingefær tilfører en uventet dynamikk til den avkjølende toppnoten. Ingefær forsterker originalduftens krydrete hjertenote av nellik, geranium og kanel, men tilfører også en ny dimensjon: intensiv, men fortsatt balansert, akkurat som mannen som bærer duften.

Basenoten kommer fra de samme sofistikerte trenotene som i den klassiske originalduften, med en fyldig, aromatisk touch av vetiver for å løfte fram den moderne mannens grunnleggende vurderinger, som han står fast ved hele tiden.

BOSS BOTTLED TONIC kommer i den ikoniske, klassiske BOSS BOTTLED-flasken, nå med en oppfriskende blå farge som reflekterer duftens friske og dynamiske følelse - et øyeblikk av klarhet som den moderne mannen trenger.

Boss Bottled Tonic
Produktet er blitt lagt i handlekurven