Prada

Paradoxe

EdP Refill
1 699 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Floral
Floral

Beskrivelse

Artikkel: 108447
Dette er en refill til Prada Paradoxe Eau de Parfum, den nye ikoniske signaturduften fra Prada. Denne feminine blomsterduften inviterer til å utforske og uttrykke kvinners paradoksale flerdimensjonalitet. Hyllesten av aldri å være helt lik andre, alltid seg selv.
AVANT-GARDE-SIGNATUREN AV EN TIDLØS BLOMSTERBUKETT
En ravaktig blomsterduft som omfavner paradoksene hos ikoniske ingredienser for å avdekke nye duftopplevelser. Gjenoppfinne friskhet med den første utvinningen av neroliknoppen for PRADA, for å hente frem blomstens friske dimensjon. Gjenoppfinne sensualitet med AmbrofixTM, en biokonvertert ambra med en livlig varme. Gjenoppfinne intensitet gjennom et nytt revolusjonerende muskmolekyl: SerenolideTM, for et intenst, men likevel subtilt og komfortabelt dufthint, som er merkbart helt fra toppen.
DEN IKONISKE TREKANTEN PÅ EN NY MÅTE
Paradoxe flasken representerer selve essensen av Prada og gjenoppfinner merkets mest ikoniske koden: den trekantede logoen. Skråstilt, men plantet på jorden blir den radikale formen på flasken gjort mykere av avrundede vinkler, mens den delikate korallrosa farge står i kontrast til den dype svarte korken og Pradas våpenskjold.
EN EDLE FLASKE LAGET FOR Å VARE Parada Paradoxe Eau de Parfum kommer i en glassflasker som er designet for å begrense vekten og forbruket av glass, og eskene er FSC™ MIX-sertifisert, som sikrer et mer bærekraftig valg av papir og papp. Hele Prada Paradoxe-serien kan etterfylles, noe som gir mindre emballasjemateriale. En enkel 50 ml flaske med Prada Paradoxe og en 100 ml refill reduserer materialforbruket med 40 % sammenlignet med tre 50 ml flasker med Prada Paradoxe. Dette inkluderer 29 % glass, 67 % metaller, 46 % plast og 39 % papp.
Refillflasken selges separat.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.