ghd

The Original IV Styler

Variant

1 595 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Beskrivelse

Artikkel: 104626

ghd original styler er tilbake – ny og bedre enn noensinne. Kultklassikeren som startet det hele, med oppgradert teknologi og forbedret design for de gode resultatene ghd er så kjent for.

 

Ny generasjons single-zone™ keramisk teknologi opprettholder en optimal stylingtemperatur på 185 °C på begge stylingplatene, for et langvarig resultat uten ekstrem varme. Den originale ghd-rettetangen er perfekt til hverdagsstyling av alle hårtyper og har en avrundet sylinder som gjør det enkelt å lage myke bølger, spenstige krøller eller helt glatte frisyrer. 8 av 10* er enige i at de ikoniske gullfargede og bevegelige platene med et glatt glansbelegg, gir et glansfullt resultat.

 

Med universalspenning og 30 sekunders oppvarmingstid kan du raskt skape din egen ghd-stil uansett hvor du er i verden. Hvis du ikke har brukt styleren på 30 minutter, sørger den automatiske dvalemodusen for at den slår seg av. Ergonomisk design og 360° svingbar ledning for fleksibel styling, slik at du enkelt får flotte hårdager.

 

Opplev det ikoniske comebacket til ghd original-styleren – den nye og forbedrede rettetangen som anbefales av fagfolk.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.