No Air


No Air

No Air E-commerce - vi leverer skjønnhet, ikke luft.

Spesialtilpasset emballasje - mindre luft i pakken - færre transporter
En av de store utfordringene som e-handlere står overfor i dag er transporten. Mange av pakkene som sendes posten er unødvendig store og krever veldig stor plass under transporten, dessuten er pakkene ofte for store for å kunne leveres i postkassen, noe som betyr ekstra transport til utleveringssteder. Med vårt bærekraftinitiativ No Air e-commerce reduserer vi luften i våre pakker og bidrar til færre transporter.
Med kartonger i sju forskjellige størrelser og polstrede konvolutter har vi muligheten til å tilpasse emballasjen etter produktet. Størrelsen på pakkene er nøye beregnet for å passe våre produkter. Hvert nye produkt som kommer inn på vårt lager måles og veies. Dette gjør at vi alltid har et godt grunnlag for å videreutvikling vår emballasje. Ved å tilpasse vår emballasje etter våre produkter sparer vi 300 lastebiler per år sammenlignet med om vi hadde begrenset oss til færre typer pakker.
På Retailday 2019 i Borås utnevnte PostNord oss som Best Practice innen e-handel for vårt arbeid med No Air E-commerce Vi leverer skjønnhet - ikke luft!
 

Produktet er blitt lagt i handlekurven