Ecooking

Eye Cream

Størrelse

335 kr
Utgått
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Fine linjer
Fine linjer

Beskrivelse

Artikkel: 105109

Mot mørke ringer, fine linjer og poser under øynene. Hektiske perioder og sene netter kan fort vises som mørke ringer under øynene. Og da hjelper det ikke at huden rundt øynene blir tynnere og mer avslørende med alderen. Ta ekstra godt vare på øyeområdene dine med vår allergivennlige øyekrem, som effektivt og skånsomt pleier den sarte huden.

Eye cream er en kombinasjon av naturlig rødalgeekstrakt, gresskarfrøekstrakt og glukosylhesperidin, som tilfører huden fuktighet og øker hudens mikrosirkulasjon og kollagenproduksjon. Med andre - mer forståelige - ord, disse ingrediensene reduserer mørke ringer, styrker huden, minimerer fine linjer og frisker opp huden rundt øynene. Øyekremen har en metallapplikator som kjøler ned huden og bidrar til å redusere poser under øynene.

Allergisertifisert, vegansk, dermatologisk testet og parfymefri.

Eye Cream inneholder blant annet: - Naturlig glukosylhesperidin, som er en antioksidant utvunnet fra sitrus som forbedrer mørke ringer under øynene ved å øke hudens mikrosirkulasjon. - Naturlig rødalgeekstrakt, som med sitt høye innhold av mineraler har ultrafuktende og beskyttende egenskaper - Naturlig gresskarfrøekstrakt, rik på umettede fettsyrer og vitaminer, som øker hudens kollagenproduksjon og styrker huden.

PÅFØRING: Påføres morgen og kveld. Stryk forsiktig applikatoren på huden over og under øynene, morgen og kveld.

TIPS: Oppbevar øyekremen i kjøleskapet for å forsterke applikatorens kjølende effekt. Kulde får blodårene til å trekke seg sammen, og hjelper dermed mot poser under øynene.

EMBALLASJONSINFORMASJON: Leveres i en 20 ml plasttube med metallapplikator. Tuben er laget av 50 % resirkulert plast.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.