Serum & Oljer

Føles huden din trøtt og livløs? Da kan et serum eller olje være det du leter etter.  Disse produktene fungerer i dybden og gir huden din ekstra fuktighet, spenst og næring. Serumet brukes vanligvis direkte på huden før ansiktskremen, men du kan også blande 2-3 dråper ansiktsolje med dagkremen ditt for ekstra effekt. Vi har også en rekke kroppsoljer og hudserum i vårt sortimentet. Boost huden med Vitamin-C serum! Eller bekjemp rynkene med et retinol serum! Vi har serum for alle hudtyper og hudproblemer. Test noen av favorittene fra ClarinsLumene BIOEFFECT.

Viser 48 av 4 Artikler
Vis flere produkter

Serum & Oljer

Ulike typer av serum og ansiktsolje

Serum og ansiktsolje er dypvirkende produkter som kan utgjøre en stor forskjell for huden din. Ved å jobbe i dybden og ikke bare på overflaten gir serum og ansiktsolje næring, glød, spenst og forbedrer effekten av andre ansiktsprodukter. Hos oss her på Nordicfeel finner du et bredt utvalg av serum og ansiktsoljer for ulike hudtyper og behov fra noen  Finn et serum som passer for akkurat din hud og øvrige produkter du bruker, Nyt av å gi ansiktet best mulig forhold for å vise seg fra sin beste side.

Hvilket serum eller ansiktsolje du skal velge er avhengig av din hudtype og dine behov. Det finnes serum som er tilpasset for tørr hud, fet hud, kombinert hud, normal hud og hud som viser tegn på aldring som rynker og fine linjer. Serumet og ansiktsoljen kan i tillegg til å være tilpasset etter hudtype også ha spesielle egenskaper som å fukte og jevne ut huden. Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har kan du få hjelp av en hudterapeut, men du kan også undersøke selv. Hvis du vasker ansiktet med vann og ikke smører deg inn kan du fort oppleve at huden strammer seg, at den blir tørr og og du som har fet hud raskt blir oljete. Hudtype er ingenting som er statisk og hvordan huden føles påvirkes av alder, klima og ytre påvirkninger. Det er derfor bra å holde et øye med huden, så du bruker rett produkter.

Hvordan bruker du et serum og ansiktsolje? Og til hvilken nytte? Jo, et serum fungerer for å gjøre din øvrige hudpleie mer effektiv. Ved å gå i dybden gir den stor effekt og kan gjøre at dine andre produkter virker bedre. Det gjør at du med hjelp av serum og ansiktsolje ikke bare kan forbedre hudens utseende, men også forbedre den i grunnen! For at ansiktspleien skal få ønsket effekt må den være kontinuerlig og grundig. Serum og ansiktsolje påføres på huden etter at den er rengjort med ansiktsrengjøring og eventuell toner før du smører inn med dag- eller nattkrem. Et annen tilnærming er å bruke noen dråper serum eller olje i din dagkrem og på den måten gi denne en ekstra boost. Ved å påføre et serum eller ansiktsolje til en naturlig del av dine rutiner, får du får den beste effekten og kan nyte av vakker hud.

Tilpass ditt serum etter din huds forutsetninger og hvilke andre ansiktsprodukter du bruker. Mange merker har serum og ansiktsoljer i sine serier og å bruke samme serie kan mange ganger være veldig bra da produktene er utformet for å komplettere hverandre. I tillegg til serum og ansiktsolje finner du hos oss på Nordicfeel også kroppsolje og hudserum som kan brukes på resten av kroppen. Gi huden forholdene for å ha det best mulig ved å bruke serum og olje!