Sminkefjerner

Fjern sminke raskt og effektivt med rett sminkefjerner!

En sminkefjerner vil effektivt ta bort sminke fra ansiktet, og finnes i flere ulike varianter, for eksempel som sminkefjerningsservietter som er perfekte å ha med tur, pads, lotion, micellarvann mm. Her finner du flere kjente varemerker å velge mellom! Like viktig som å finne den riktige øyesminken, er det å fjerne sminken med en skånsom sminkefjerner. Rundt øynene er det sart hud som bør behandles skånsomt med gode produkter som fjerner sminken uten å irritere eller tørke ut huden.

Viser 48 av 1 Artikler
Vis flere produkter

Sminkefjerner

Sminkefjerner

Fjern sminke raskt og effektivt med rett sminkefjerner! Her finner du flere kjente varemerker å velge mellom! Vi har blant annet sminkefjerner fra Nivea, Loreal og Garnier. En sminkefjerner vil effektivt ta bort sminke fra ansiktet, og finnes i flere ulike varianter, for eksempel som sminkefjerningsservietter som er perfekte å ha med tur, pads, lotion, micellarvann mm.

Velg rett sminkefjerner

For deg som har vippeforlenging har vi oljefri sminkefjernere. En oljefri sminkefjerner tar enkelt bort sminken uten å etterlate en hinne. Sminkefjerning uten olje er egnet for deg som for eksempel bruker linser, ikke vil at produktet skal etterlate en hinne eller for deg som rett og slett foretrekker en oljefri variant. For deg som bruker vannfast sminke finnes det selvfølgelig også effektive sminkefjernere som lett fjerner sminken. For å fjerne vannfast sminke så må man bruke en sminkefjerner med olje. Oljen løser opp fettet i sminken og rengjør huden skånsomt. Det finnes også sminkefjernere som er tilpasset for lepper og øynene, spesielle og sensitive områder som krever litt ekstra pleie. For deg som har sensitive øynene kan dette være et godt alternativ. Micellarvann eller micellar water er noe som har blitt veldig populært den seneste tiden. Ikke så overraskende ettersom micellarvann rengjør samtidig som det fjerner sminken på en skånsom måte.

Økologisk & naturlig sminkefjerner

Vi tilbyr flere økologiske og naturlige sminkefjernere som inneholder naturlige ingredienser, blant annet økologisk micellarvann. En økologisk sminkefjerner passer deg som vil ha en skånsom rengjøring. En sminkefjerner du kan stole på helt enkelt! Her finner du økologiske og naturlige sminkefjernere fra blant annet Bio Beauté, estelle & thild, Lumene, Nuxe og OFRA Cosmetics.

Vegansk sminkefjerner

Hos oss på NordicFeel finner du også veganske sminkefjernere. Vi har flere store varemerker å velge mellom!