Clearblue

Digital Ovulation Test

10Ct

Variant

299 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 44723

Den enkle Clearblue Digital eggløsningtesten gir en pålitelig indikasjon på dine to mest fertile dager i løpet av hver syklus, slik at du kan maksimere dine sjansene for å bli gravid på naturlig måte.  Det er bare noen dager hver syklus som en kvinne kan bli gravid - dagene før eggløsning og på selve eggløsningsdagen. Sykluser varierer og det gjør også tidspunktet for eggløsning, noe som betyr at halvparten av alle kvinner muligens prøver å bli gravide ved feil tidspunkt under syklusen. 

Disse enkle urintestene kan med over 99% nøyaktig påvise økningen av et viktig fertilitetshormon (luteiniseringshormon) 24-36 timer før eggløsning. En tydelig “smileyfigur” vises da på den digitale skjermen når din LH-økning er påvist, slik at du vet at du har størst sjanse å bli gravid den dagen og dagen etter. For kvinner som har en syklus som varierer kan det være ekstra vanskelig å pålitelig identifisere hvilke to dager det er størst sjanse å bli gravid. En 20-pack testkit gir deg større mulighet til å oppdage dine mest fertile dager.

- Viser dine 2 mest fertile dager, slik at du kan maksimere dine sjanser til å bli gravid.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage LH-økning.
- Lett å lese av - det eneste merket som visker unike digitale resultat med en “smileyfigur”.
- Lett å bruke i forhold til smale test-striper - i en britisk studie sa 7 av 10 kvinner at smale test-striper ikke var lette å bruke (111 kvinner som brukte og vurderte ulikte typer tester).
-Clearblue - dobbelt så pålitelig som kalendermetoden. (sammenlignet med en enkel kalendermetode med hensyn til sannsynligheten å teste på en dag med LH-økning).
- 10 Clearblue Digital eggløsningtest, teststriper er inkludert.

Bruk:
Les hele bruksanvisningen før bruk. Før teststripen kommer i kontakt med urin må stripen være inne i testholderen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.