Maria Åkerberg

Try MÅ at Night

Variant

189 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 103970

Prøv MÅ at Night er en pakke med 5 ansiktsprodukter i en minipakke. Den inneholder en peeling, en ansiktsmaske, et serum, en nattkrem og en ansiktsbalsam. Produktene passer alle hudtyper og er perfekte å bruke om natten for å gi huden et ekstra fukt- og ernæringsboost. Produktene består av naturlige mineraler og rene, økologiske ingredienser fra planteriket som gir huden all den næring den trenger for å holde seg sunn og vakker. Rett og slett ren naturlig kraft!

Prøv MÅ at Night inneholder: Papaya Peeling 30 ml Ansiktsmaske Mer 15 ml Serum C 5 ml Night Cream 5 ml Night Balm 10 ml  (Verdi: 415 SEK)

Produktene leveres i organzapåse.

Papaya Peeling er en enzympeeling for ansiktet som skånsomt løser opp døde hudceller og gjenoppbygger hudormer. Produktet ble kåret til Årets produkt 2018 i Organic Beauty Awards.

Face Mask More er en oppstrammende, fuktighetsgivende og beroligende ansiktsmaske for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Serum C er et fuktighetsgivende serum og en energiboost for sliten hud. Produktet er kåret til Årets produkt 2021 i Organic Beauty Awards.

Night Cream er en fuktighetsgivende og revitaliserende nattkrem som er perfekt å bruke sammen med Serum C om natten.

< p> p>

Night Balm er en silkemyk ansiktsbalsam for alle hudtyper. Den kapsler inn fuktighet, beskytter mot ytre fristelser og hjelper huden med å bygge seg opp igjen om natten. 

 

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.