Solprodukter

At solen er vakker er du sikkert enig i, men det er viktig å beskytte seg mot de sterke strålene. Her har vi solprodukter av ulike slag, alt fra solkremer, sololjer og herlige forfriskende aftersun-kremer. Selv om du foretrekker selvbrunings produkter vil du finne mange alternativer. Oppdag sortimentet nedenfor!

Viser 48 av 4 Artikler
Vis flere produkter

Solprodukter

Finn de rette solproduktene for akkurat dine behov

Solens stråler påvirker huden, derfor er det viktig å ta vare på den på best mulig måte ved å tilpasse produktene etter din hudtype og resultatet du vil ha. Vi vil gjerne guide deg gjennom produktetjungelen.

Uansett om du foretrekker å sole deg eller bruke en selvbruning så er det viktigste å forberede huden. En kroppsskrubb fjerner døde hudceller og gjør at huden blir glattere og lettere kan absorbere andre produkter. Sen får din brunfarge til å bli jevnere og holde lengre, så vi anbefaler å investere i en god peeling for at du får mest ut dine solprodukter.

En god solbeskyttelse er viktig for å beskytte huden mot solen skadelige stråler og gjør også at solfargen holder lengre. Mousse, spray, olje, gel med eller uten skimmer... det finnes mange ulike varianter av solkrem å velge mellom! For deg som har litt fetere hud anbefaler vi en lettere krem eller gel. Hvis du hetter har tørr hud kan en rikere krem eller olje passe bedre. Sololje gir også huden en fantastisk glød! Vil du ha enda mer glød og fremheve solfargen på best mulig måte finnes det kremer med skimmer. Er du utålmodig og ønsker å få raske resultater? Prøv en solkrem med lett toning som umiddelbart gir huden en gyllen tone. Da huden i ansiktet er mer sensitiv enn huden på resten av kroppen er det en god idé å investere i en solkrem som er spesielt tilpasset for ansiktet.

Vil du ikke utsette deg for solens stråler, men fortsatt vil ha en fin brunfarge? Eller vil du gi huden en varm, frisk tone under de kalde og mørke vintermånedene? Da er selvbruning det du leter etter! Her finnes det også mange ulike varianter å velge mellom, både for ansiktet og resten av kroppen.

Akkurat som at det er viktig å forberede huden før du påfører solprodukter eller soler deg, er det like viktig å ta vare på huden etterpå. En god after sun fukter huden og gjør at brunfargen holder lengre og avkjøler om du har vært litt for lenge ute i solen. Et anent tips er å oppbevare din after sun i kjøleskapet for en ekstra forfriskende og avkjølende opplevelse!