Delta i årets morsomste makeup-konkurranse!

Elsker du sminke og drømmer om å bli makeup artist? Freedom Makeup er nå på jakt etter ett nytt skjønnhetstalent og arrangerer derfor en makeupkonkurranse! 20.000 £ og et års forbruk av Freedom Makeup står på spill. Les om hvordan du kan delta.

Slik deltar du:

1. Vis din personlige makeupstil

Spill inn en video der du viser din beste makeup tutorial! Pass på at formatet er landskap, hvis du filmer med telefonen. Del din video på sosiale medier og hashtag med #IAMFREEDOM.

2. Del på Youtube

Last opp video på din personlige YouTube-kanal senest 27 mai. Sørg for at videoen er tilgjengelig for allmennheten. Send dine opplysninger og en link til videoen her.

3. Uttak av konkurransen

Eksperter fra Freedom Makeup velger 30 stykk vloggere som går videre til neste fase av konkurransen.

4. 3 makeup utfordringer

For de 30 utvalgte vloggerene venter ytterligere tre makeup utfordringer som vil bli delt ut på YouTube.

5. Finalen!

5 finalister får reise til London og konkurrere live foran en jury bestående av kjente personer og etablerte makeup artister. Vinneren får 20.000 £ (ca 230 000) og ett års forbruk av Freedom Makeup!

Lær mer om konkurransen, regler, og hvordan du kan delta i Freedom Makeups konkurranseside (du må være 18 år for å delta).

Om Freedom Makeup

Freedom Makeup er et nytt profesjonellt makeupmerke fra London som leverer fantastisk kvalitet til rimelige priser!

Merket ble lansert i juni 2015, og ideen er å tilby profesjonell kvalitetsmakeup som er overkommelig for alle. Freedom Makeups utvalg forbindes den profesjonelle kvalitetsfølelsen med de siste trendene innen skjønnhet.

Produktene er populære blant både profesjonelle makeup artister og makeup-elskere med et stort skjønnhetsinteresse. Sortimentet omfatter alt fra leppestift, rouge og øyenskygger.

Handle produkter fra Freedom Makeup her.

Iamfreedom-v-17.jpg
Produktet er blitt lagt i handlekurven