Reklamasjon

Hos NordicFeel.no har du alltid 3 års garanti på våre produkter, unntakene er ghd produkter der du som kunde har 2 års garanti*. Du som kunde har rett til å reklamere feil i bestilt vare innen rimelig tid fra at du oppdaget feilen, eller burde ha oppdaget eventuell feil i varen. Vi anbefaler at du reklamerer så snart som mulig. Reklamasjon skal under alle omstendigheter skje senest innen tre år fra du mottok varen*. Reklamasjon kan gjøres via e-post til info@nordicfeel.no eller per post til:

 

Nordic Web Trading
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö

SWEDEN

 

Vennligst angi et kundenummer eller fakturanummer for raskest service.

 

 

I forbindelse med reklamasjon skal varen returneres til oss på adressen angitt ovenfor. Når varen er returnert til oss kommer den til å bli undersøkt og om vi godkjenner reklamasjonen vil vi håndtere reklamasjonen i henhold til bestemmelsene i  konsumentköplagen (1990:932) ved og i første hånd reparere varen eller levere en ny vare. I visse tilfeller kan det i stedet være aktuelt med en prisreduksjon eller at vi refunderer varekostnaden for deg.

 

Ved godkjent reklamasjon står vi for dine fraktkostnader samt eventuelle andre kostnader i forbindelse med reklamasjonen. Kostnadene for frakt eller andre kostnader i forbindelse med godkjent reklamasjon erstattes bare ved framvising av kvittering. Selv om vi godkjenner en reklamasjon er du som kunde alltid forpliktet til å begrense dine kostnader ved reklamasjonen. Dermed er det bare forsvarlige kostnader som blir refundert.
 

Varen kommer til å bli undersøkt i henhold til beskrivelsen av eventuelle feil som du som kunde oppgir i forbindelse med reklamasjonen. Det er derfor viktig at du gir en så detaljert beskrivelse som mulig. Dersom varen etter undersøkelse er funnet feilfri eller utsatt for ytre påvirkninger og reklamasjonen ikke godkjennes, kommer du som kunde å bli belastet for undersøkelsen samt fraktkostnaden.
 

*For raskest mulig service, kan du som kunde selv reklamere til ghd.
Gjør slik: Legg produktet i en polstret konvolutt med ordredokumentasjon og din adresse der kjøpsdato fremgår. Skriv også en kommentar på hva feilen er.

 

ghd Sverige AB
johannesgränd 1
111 30 Stockholm
Sverige

 

 

Produktet er blitt lagt i handlekurven