Smashbox

Photo Edit Eye Shadow Trio

Farge

239 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 102101
Denne intenst pigmenterte trioen med øyenskygger består av tre perfekt koordinerte farger som du kan bruke til å lage et komplett utseende på et øyeblikk. De er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og finish for å skape et perfekt utseende med tre formler og farger som er enkle å blande. Paletten er designet for å gi deg dobbelt så mye farge som du trenger mest, og inkluderer en trinnvis guide. Alle Smashbox Eye Shadow Trio øyenskygger er cruelty-free.
Anvendelse: Start om nødvendig med påføring av 24 Hour Shadow Primer. Bruk grunnfargen fra vippelinjen til øyenbrynene. Påfør den lysere fargen på øyelokket. Bland den mørkere fargen inn i den blanke linjen eller bruk som eyeliner. Kan bygges opp i flere lag for å intensivere fargen.
Start om nødvendig med påføring av 24 Hour Shadow Primer. Bruk grunnfargen fra vippelinjen til øyenbrynene. Påfør den lysere fargen på øyelokket. Bland den mørkere fargen inn i den blanke linjen eller bruk som eyeliner. Kan bygges opp i flere lag for å intensivere fargen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.