OFRA Cosmetics

Blushful Mini Mix Palette

Variant

379 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 101111
Til støtte for BCA har vi inngått samarbeid med National Breast Cancer Foundation og laget en helt ny 6-pans Mini Mix Palette og helt ny highlighter. Blushful Mini Mix har seks rouger i varierende rosa nyanser på innsiden av en rosa merket OFRA-palett. Brystkreftbevissthet har alltid stått mitt hjerte veldig nært, ikke bare fordi bestemoren min hadde brystkreft, b
Bevissthet om brystkreft har alltid stått mitt hjerte veldig nært, ikke bare fordi bestemoren min hadde brystkreft, men fordi så mange kvinner lider av denne forferdelige sykdommen. Hos OFRA er vi veldig glade og stolte over å offisielt samarbeide med NBCF og bidra til å bringe litt mer oppmerksomhet til denne saken.
Jeg tror fullt og fast på ordtaket, når du ser bra ut, føler du deg bra. Jeg håper vi ikke bare økonomisk kan hjelpe denne saken ved å lage den rødmende paletten, men personlig hjelpe alle kvinner som lider og kjemper mot brystkreft til å føle seg litt bedre, om bare for et øyeblikk.
Denne kompakte paletten, Blushful, har 6 væske-til-bakt rouger i brukbare nyanser av rosa som er allsidige og passer for alle hudtoner. En del av inntektene fra denne paletten vil bli donert til National Breast Cancer Foundation, som hjelper til med å støtte kvinner med brystkreft ved å utvikle programmer for å hjelpe og inspirere. Påfør vått eller tørt med en pudder- eller rødmebørste på kinnene. For et solfylt utseende, sveip over neseryggen.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.