Håndtering av personlige opplysninger

Vår håndtering av personlige opplysninger med ditt samtykke

Du som kunde hos NordicFeel.no (tilhørende Nordic Web Trading AB, org. nr 556746-8904) (”NordicFeel”) kommer i og med at du har samtykket, fra tid til annen, få nyhetsbrev og andre interessante tilbud fra NordicFeel til deg via SMS. Nyhetsbrev og SMS inneholder forslag på produkter og tilbud som NordicFeel anser at du kan være interessert av.

For at NordicFeel skal kunne sende nyhetsbrev og tilbud via SMS som du synes er interessante baserer NordicFeel inneholdet på din kjøpshistorikk og ditt angitte kjønn. For dette formålet brukes også den informasjonen NordicFeel lagrer basert på informasjonskapsler som brukes for å analysere hvilke søkninger du har gjort og hvilke sider du har besøkt på nettstedet, noe som viser et generelt søkemønster (kalt “profiling”) 

De opplysningene som NordicFeel behandler for å kunne sende personlige tilbud til deg er:

  • Navn
  • IP-adresse
  • Telefonnummer
  • Postnummer
  • Kjønn
  • Søk-, kjøp- og klikkhistorikk

Denne informasjonen behandles etter at du selv har oppgitt opplysningene til NordicFeel og etter NordicFeel har samlet inn de på nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler NordicFeel bruker på nettstedet når du besøker.

Retten til å trekke tilbake ditt samtykke

Du har alltid rett til å når som helst trekke tilbake ditt samtykke for NordicFeel å behandle opplysninger om deg for å sende tilbud til deg og SMS. Dette gjør du ved å følge de instruksjonene som finnes i nyhetsbrevet eller i SMS som NordicFeel sender til deg. Du kan også sende en e-post til info@nordicfeel.no

Hvor lenge lagrer NordicFeel dine opplysninger?

NordicFeel lagrer dine opplysninger så lenge du samtykker til at vi behandler informasjonen.

Gir NordicFeel noen andre tilgang til informasjonen?

NordicFeel deler ikke dine opplysninger med noen, unntatt i tilfeller der det finnes en forpliktelse under loven eller i de tilfeller NordicFeel engasjerer samarbeidspartnere for at NordicFeel skal kunne sende tilbud til deg eller for at du skal kunne besøke nettstedet.

Hvis hele eller deler av NordicFeel selges eller fusjoneres med annen virksomhet kan dine opplysninger utleveres til våre rådgivere, eventuelt kjøpere og deres rådgivere, for å sendes videre til nye eiere.

Du skal alltid få tilgang til dine opplysninger samt få de korrigert og revidert

Dersom opplysningene fra deg som NordicFeel behandler viser seg å være feilaktige eller ufullstendige kan du be om at informasjonen endres eller slettes. Du har også rett til å kostnadsfritt, en gang per kalenderår, få tilgang til de opplysningene NordicFeel har registrert om deg. Vennligst kontakt vår kundeservice på info@nordicfeel.no

Hvordan fungerer Profilering som NordicFeel gjør?

For at NordicFeel skal kunne sende nyhetsbrev til deg som du skal finne interessante baserer NordicFeel inneholdet på din kjøpshistorikk, ditt kjønn og informasjonskapsler som brukes for å analysere hvilke søk du har gjort og hvilke sider du har besøkt på nettstedet, noe som sammenlagt viser generell bruk av nettstedet.

Profileringen skjer gjennom automatisk behandling av dine opplysninger som betyr at opplysningene brukes for å analysere hvilke produkter i NordicFeels sortiment NordicFeel bedømmer du kan være interessert av.

Kontakt

Nordic Web Trading AB, org. nr 556746-8904, Högsbyvägen 3, 35250 Växjö, Sweden, er personvernansvarlig for behandling av dine personlige opplysninger. Har du spørsmål om hvordan vi håndterer dine opplysninger er du velkommen til å ta kontakt med NordicFeel via post eller e-post til info@nordicfeel.no.

Diverse

NordicFeel forbeholder seg retten til å gjøre endringer i informasjon vedrørende behandlingen av dine opplysninger for å kunne sende tilbud til deg, i den grad endringene er nødvendige for å møte kravene under gjeldende lovgivning. NordicFeel kommer til å informere deg i god tid dersom NordicFeel endrer behandlingen av dine opplysninger.

gdpr-640X320.png

Produktet er blitt lagt i handlekurven