Value Pack
Allél

G-serie Simple Routine

Cleanser, Serum & Face Cream

Variant

1 842 kr
Utsolgt
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C96115-96120-96112

En lett men effektiv trestegs-rutine fra ALLÉLs G-serie som inneholder nøye utvalgte ingredienser som er fremstilt for å hmme oxidation og glykation, hvilket betyr at de kan hindre kollagenet fra å stivne. G-serien minimerer merkbart rynkenes dybde og størrelse. Serumet etterlater glød i huden og samtidig forhindrer glykolsylering og for tidlig aldringstegn.

Genial Genlte Foaming Cleanser er en mild rengjøringsmousse som løser opp makuep og urenheter og etterlater en ren og myke følelse. Inneholder fuktighetsgivende aloe vera, hyaluronsyre, niacinamid og B-vitaminkomplex. Den mykgjørende og fuktighetsgivende ansiktskremen fremmer elastitet og motvirker hudens aldringstegn. Inneholder Kombucha med anti-glykoldyeringseffekter, mariatistet. E-vitamin, Karnosin og mykgjørende druekjernsolje.
Rengjør huden med Genial Cleanser og påfør et par dråper med ditt ALLÉL serum direkte på rengjort hud. Påfør så en liten mengde ansiktskrem på ansikt og hals. Unngå øynene. Bruk dag og/eller natt.

 

ALLÉL er et prisvinnende varemerke som har vunnet Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorien Årets hudvårdsserie. Der omtales vinnerne som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.”

ALLÈL har også blitt tildelt en pris under Sthlm Beauty Week Award 2022 i kategorien Bästa rengöring/mousse, med sin Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL har også vunnet Attracta Beauty Awards to ganger: i 2019 i kategorien beste dagkrem og i 2018 for beste cleanser.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.