Value Pack
Molly Sandén by Nordicfeel

Wave & Clarins Double Serum Set

Molly Sandén Wave Bundle

Variant

742 kr
Utsolgt
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Anti-age
Anti-age

Beskrivelse

Artikkel: C98990-45484

Wave av Molly Sandén - begrenset opplag.

Wave er en frisk, ren og levende unisex-duft som er utviklet i samarbeid med popstjernen Molly Sandén. Med fruktige toppnoter av sitron, eple, mandarin og bergamott, har parfymen et mykt og friskt inntrykk. Samtidig er dette kombinert med blomstrende toner av hvit rose, peon og sjasmin. I basen finner vi sedertre, musk, patchouli og rav som gir fylde og dybde til duften. EdP 50ml.

Her er parfymen kombinert i et pakketilbud med Clarins Double Serum, som er Clarins' mest komplette og mest effektive antialdringsserum som bevarer og optimerer cellens "spåk" , som ä er avgjørende for sunn funksjon av de 5 vitale funksjonene i huden som er ansvarlige for ungdommelighet og skjønnhet.
Dette er takket være en ny tofaset og bioinspirert, (Hydric + Lipidic) , formel og en ny "intelligent" emballasje som gjør det mulig å kombinere de (20+1) beste antialdrings-hovedingrediensene i deres mest optimale og effektive konsentrasjon. 30 ml.
Dette gir en synlig effektivitet på alle tegn på aldring (rynker/fine linjer; mangel på fasthet, mangel på glans; ujevn hud, synlige porer).

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.