Clinique

Alle Clinique-produkter, fra hudpleie til sminke, er utviklet sammen med hudleger og er nøye utviklet for alle hudtyper. Clinique sine produkter inneholder ingen allergifremkallende stoffer som kan gi allergiske reaksjoner. Av samme grunn har de valgt å holde hudpleie og sminke 100 % parfymefri. I stedet er produktene fulle av pleiende og behandlende stoffer som hjelper deg å oppnå sunnere og jevnere hud.

Clinique

Vi hos NordicFeel er selv svært glade i Cliniques Chubby Stick, de søte lipgloss-pennene som Clinique var blant de første med å introdusere og som har blitt umåtelig populære. Vi synes at Cliniques Chubby Sticks er uslåelig i sin kvalitet og konsistens.
Clinique ble grunnlagt i 1968 som et dermatologisk hudpleieforetak med filosofien om at ”Vakker hud kan skapes!”. Gjennom årene har foretaket utvidet utvalget sitt og tilbyr i dag også makeup og parfymer. I dag inngår foretaket i Estée Lauders konsern.

Det var ved oppstarten som Clinique lanserte sin i dag verdensberømte 3-trinnsmetode, med målet om å hjelpe deg med å skape den reneste og sunneste versjonen av huden din. Du rengjør med deres Facial Soap, eksfolierer med Clarifying Lotion og fukter med Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel. Du kommer raskt til å se resultater. Tørr hud føles fuktig og fet hud får hjelp med urenheter. Huden din, uansett hudtype, blir klarere og får en vakker glans. Alt som kreves er disse tre produkter, tre minutter, morgen og kveld.

Finn Clinique hos NordicFeel

Alle Cliniques produkter, fra hudpleie til makeup, er fremstilt sammen med hudleger og er nøye utviklet for alle hudtyper. Cliniques produkter inneholder ingen allergenstoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner. Av samme anledning har man valgt å holde hudpleie og makeup 100 % parfymefrie. Istedenfor er produktene fulle av pleiende og behandlende stoff som hjelper deg til å få en friskere og jevnere hud. Clinique tester hvert produkt 12 ganger på 600 personer. Om én av disse 7200 testene gir et allergisk utslett, så begynner de fra begynnelsen av. Det kaller vi god testkvalitet!

I 1976 lanserte foretaket sin hudpleieserie for menn, Clinique Skin Sopplies for men. De var da det første, større skjønnhetsforetaket som rettet oppmerksomheten sin mot hudproblemer og behov for menn. I sortimentet til NordicFeel finner du også herreduften Happy for Men, som EdC og deostick, som med sin crispy og energiske sitrusduft passer perfekt som dag- og sommerparfyme.

Bruker du allerede Cliniques produkter? Da håper vi at du finner dine favoritter hos oss, og kanskje noen nye. Har du ikke prøvd Clinique enda? Så bra! Da har du noe å se frem til. Vi har flere av Cliniques test-sett. Klikk deg videre hos NordicFeel.no og benytt deg gjerne av filtreringsverktøyet for raskere sortering.