Pakkedeal
Tufte

Tufte Herre Boxer Briefs Blazing Orange 2pk

Str S, undertøy laget av bambusfiber
243 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C91993-91993

Tufte Herre Boxer Briefs Blazing Orange 2pk

Like komfortabel på fjelltoppen som i sofaen – og vi har testet den begge steder og hele veien i mellom.

Boxeren er lagd i utrolig myk og allergivennlig* bambusviskose. Stoffet absorberer fuktighet, fungerer temperaturregulerende og begrenser utviklingen av lukt. Boxeren er Oeko-tex®sertifisert så du kan være trygg på at den er fri for farlige kjemikalier, og at du tar på deg ren komfort. Har du ikke minst én av disse har du et tomrom i undertøysskuffen du bør gjøre noe med.

Materiale: 95% Bambusviskose 5% Elastan
Størrelse: S

Viktig! Av hygieniske årsaker byttes ikke denne varen.

Om Tufte Wear
De siste fem årene har Olaf Tufte jobbet med å utvikle en undertøyskolleksjon basert på bambusfiber. Hvorfor? Bambus er superabsorberende, naturlig antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig. Plaggene har allerede blitt brukt av verdens fremste idrettsutøvere, både i vinter- og sommeridretter. Nå er de endelig tilgjengelige for alle.

Olaf Tufte er en av Norges fremste konkurranseroere og setter høye krav til seg selv og de samme kvalitetskravene gjelder selvsagt for Tufte Wear. Plaggene er av ypperste kvalitet og har en passform som sitter behagelig uansett kroppsfasong. Vi tror bambusplaggene fra Tufte Wear blir favoritter i din undertøysskuff i vinter!

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.