NordicFeels Personvernpolicy

Sist oppdatert 24-05-2018

Innholdsfortegnelse

 1. Bakgrunn
 2. Definisjoner
 3. Personopplysningsansvarlig
 4. Sammendrag av Behandlingen av dine Personopplysninger
 5. Hvorfor Behandler vi dine Personopplysninger?
 6. Hvilke Personopplysninger Behandles og med hvilket juridisk grunnlag?
 7. Sosiale medier
 8. Hvor lenge lagres dine Personopplysninger?
 9. Informasjonskapsler
 10. Dine rettigheter
 11. Samtykke til Behandling av personopplysninger
 12. Profilering
 13. Hvem overfører vi dine Personopplysninger til?
 14. Hvordan beskytter vi dine Personopplysninger?
 15. Kontroll og overholdelse
 16. Tredjepartsvilkår
 17. Endring av Personvernpolicy
 18. Kontakt oss

1. Bakgrunn

Vi verner om dine personlige opplysninger Det er veldig viktig for oss at du som kunde har tillit til oss i hvordan vi beskytter ditt personvern.

Denne policyen ("Personvernpolicy") er utformet for å gjøre deg klar over hvordan NordicFeel ("NordicFeel", "vi", "oss") behandler dine personopplysninger på en lovlig, riktig og trygg måte. Personverspolicyen beskriver hvordan NordicFeel behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har under bestemmelsene i EUs personvernforordning 2016/679 med tilhørende implementeringsregler og kompletterende regler om databeskyttelse ("Databeskyttelsereglene").

Personverspolicyen gjelder (i) da NordicFeel tilbyr varer og tjenester til deg ved kjøp og bestilling i noen av våre butikker eller på vår nettside www.nordicfeel.no ("NordicFeel.no"), (ii) ved øvrig kontakt med oss i noen av våre butikker, via NordicFeel.no, via sosiale medier, E-post eller telefon og (iii) om du er medlem i NordicFeels kundeklubb ("Kundeklubben").

I tillegg til denne personvernpolicyen gjelder våre betingelser for kjøp og bestillinger på NordicFeel.no og våre kundeklubbvilkår for medlemmer i Kundeklubben.

2. Definisjoner

I denne personvernpolicyen er begrepet "Personopplysninger" informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person, for eksempel navn, adresse, personnummer, fødselsdato, kredittkortnummer, e-postadresse, telefonnummer og kjøpshistorikk.

I denne personvernpolicyen beskriver vi hvordan vi behandler dine personlige opplysninger. Med begrepet "Behandling" menes eksempelvis at vi registrerer, lagrer, sender og på andre måter bruker dine personlige opplysninger på den måten som beskrives i denne personvernpolicyen.

3. Personopplysningsansvarlig

NordicFeel, drives av Nordic Web Trading AB, org. nr 556746-8904, med adresse Högsbyvägen 3, 352 74 Växjö, gjennom www.nordicfeel.no og de fysiske butikkene under NordicFeel. Nordic Web Trading AB er personvernansvarlig for behandling av dine personlige opplysninger.

4. Sammendrag av behandlingen av dine personopplysninger

Følgende er et sammendrag over den behandlingen av personopplysninger vi utfører. Vi beskriver også behandlingen i detalj i avsnitt 5, 6, 7 og 8 i denne personvernpolicyen.

Formål Kategorier av Personopplysninger Juridisk grunnlag Lagringstid
For å kunne tilby salg og leveranse av varer og tjenester på NordicFeel.no eller i noen av våre butikker.
 • Kontaktinformasjon
 • Personnummer
 • Konto- og betalingsinformasjon
 • IP-adresse
Gjennomføring av kjøpsavtale. 24 måneder etter siste kjøp eller lengre ved garantihåndtering.
For å kunne markedsføre NordicFeel og tilby deg rabatter og spesialtilbud.
 • Kontaktinformasjon
 • Personnummer
 • Kjønn
Legitim interesse 24 måneder etter siste kjøp
For å administrere din konto i kundeklubben, kommunisere med deg og sende deg personlige tilbud.
 • Kontaktinformasjon
 • Personnummer
 • Konto- og betalingsinformasjon
 • IP-adresse
 • Søk- og klikkhistorikk samt order- og kjøpshistorikk
 • Kjønn
Samtykke.

Fullføring av medlemskap i kundeklubben.
Så lenge du er medlem i Kundeklubben, eller til du trekker tilbake ditt samtykke.
For å kunne tilby kundeservice.
 • Kontaktinformasjon
 • Opplysninger om kjøp og eventuelle klager.
 • Informasjon fra kundeundersøkelser.
Legitim interesse 24 måneder etter saken er avsluttet.
For å overholde juridiske krav, slik som regnskapsloven eller hvitvaskingloven.
 • Kontaktinformasjon
 • Personnummer
 • Betalingshistorikk
 • Korrespondanse
 • Opplysninger om kjøp og eventuelle klager.
Juridisk forpliktelse. Så lenge vi er pålagt å lagre opplysningene etter lov.

5. Hvorfor behandler vi dine Personopplysninger?

NordicFeel Behandler dine Personopplysninger for ulike formål. Oppsummert er behandlingen rettet mot:

 • Levere varer og tjenester, og i øvrig oppfylle den kjøpsavtalen som vi har inngått med deg i forbindelse med kjøp eller bestilling:
 • Tillate for generell kundebehandling og kundeservice, for eksempel når du kontakter vår kundeservice via e-post eller telefon.
 • Gi informasjon om arrangementer, sende ut nyhetsbrev og sende tilbud per post, e-post, telefon:
 • Gi informasjon til deg og være i kontakt med deg via sosiale plattformer;
 • Forhindre svindel og utføre risikohåndtering; og
 • Overholde gjeldende lovgivning.

For deg som medlem i Kundeklubben Behandler NordicFeel, i tillegg til det som er nevnt ovenfor, dine personopplysninger for å:

 • Administrere din konto:
 • Gi spesialtilbud; og
 • Muliggjøre kommunikasjon og gi deg tilbud som vi tror passer deg samt invitasjoner til arrangementer vi tror du vil gå på - alt via post, e-post og sms.

Vi samler bare inn de personlige opplysningene som er nødvendige for de formålene som er beskrevet i denne Personvernpolicyen. Hvilke personlige opplysninger vi samler inn om deg avhenger blant annet av hvilke av våre produkter eller tjenester du har etterspurt, bestilt, kjøp eller hvordan du kom i kontakt med oss.

Når du blir bedt om å oppgi Personopplysninger, for eksempel ved et kjøp, kan du velge å ikke gjøre dette. I det tilfelle du velger å ikke oppgi opplysninger som er nødvendige for å få tilgang til et bestemt produkt eller tjenester, kan dette føre til at du ikke vil kunne fullføre ditt kjøp eller din bestilling eller at vi ikke kan oppfylle våre forpliktelser til deg.

I tillegg innhenter vi Personopplysninger ved å bruke informasjonskapsler (små tekstfiler som spares på din enhet) på NordicFeel.no Det gjør vi for at NordicFeel.no og våre elektroniske tjenester skal fungere så bra som mulig og gi deg en god kundeopplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler i avsnitt 9.

6. Hvilke Personopplysninger Behandles og med hvilket juridisk grunnlag?

Ved kjøp, bestillnger og markedsføring

De Personopplysningene vi Behandler ved gjennomføring av et kjøp eller bestilling på NordicFeel.no eller i noen av våre fysiske butikker er:

 1. For- og etternavn;
 2. Faktura- og leveranseadresse;
 3. Telefonnummer;
 4. E-postadresse;
 5. Personnummer;
 6. Betalingsinformasjon;
 7. Kjøpshistorikk
 8. IP-adresse og informasjon om din bruk av NordicFeel.no, for eksempel hvilke varer og/eller tjenester du er interessert i, søk- og klikkhistorikk samt din orderhistorikk og kjøpsmønster.

Behandlingen av Personopplysninger er nødvendige for at NordicFeel skal kunne tilby salg og leveranse av produkter og tjenester samt dermed oppfylle kjøpskontrakten med deg.

Personopplysningene kan også brukes for påfølgende mersalg, ved at vi gir deg tilbud om fordeler som rabatter, generelle eller personlige tilbud, invitasjoner til arrangementer, gaver eller annen direkte markedsføring som vi bedømmer at du kan være interessert av og som er til fordel for deg. Denne Behandlingen baserer vi på på vår legitime virksomhetsinteresse av å kunne tilby deg som kunde gode tilbud og en bedre kunde- og kjøpsopplevelse.

I denne vurderingen har vi gjennomført en interessebedømming der vi blant annet med hensyn til Behandlingen ikke omfatter noen sensitive personopplysninger og at vi har en klar kommersiell interesse av å kunne markedsføre våre produkter og tjenester til deg som kunde på en effektiv måte.

Med ditt samtykke eller for kundeklubben

De Personopplysninger vi Behandler med ditt samtykke eller på grunn av ditt medlemskap i Kundeklubben er:

 1. For- og etternavn;
 2. Faktura- og leveranseadresse;
 3. Telefonnummer;
 4. E-postadresse;
 5. Personnummer;
 6. Medlemsnummer og medlemskapsnivå;
 7. Hvilke av våre nyhetsbrev du har samhandlet med og hvilke av våre arrangementer du har registrert deg for/deltatt på;
 8. IP-adresse; og
 9. Informasjon om din bruk av NordicFeel.no for eksempel hvilke varer og/eller tjenester du har vist interesse for, samt din order- og kjøpshistorikk og kjøpsmønster.

Behandlingen av Personopplysninger skjer med ditt samtykke eller for at Behandlingen er nødvendig for at NordicFeel skal kunne administrere ditt medlemskap og fullføre avtalen om medlemskap i Kundeklubben med deg.

NordicFeels Behandling av ditt personnummer skjer for en sikker identifisering av deg som person eller dine Personopplysninger. Vi minimerer alltid bruken av personnummeret ditt så mye som mulig.

For kundeservice

De Personopplysningene vi behandler når du kommuniserer med oss er:

 1. For- og etternavn;
 2. Faktura- og leveranseadresse;
 3. Telefonnummer;
 4. E-postadresse;
 5. Personnummer;
 6. Betalingsinformasjon;
 7. Informasjon fra kundeundersøkelser;
 8. Medlemsnummer og medlemsskapsnivå om du er medlem i Kundeklubben og
 9. IP-adresse og informasjon om ditt bruk av NordicFeel.no, for eksempel hvilke varer og/eller tjenester du har interesse for, samt din order- og kjøpshistorikk og kjøpsmønster.

Behandlingen av Personopplysninger er nødvendige for at NordicFeel skal kunne gi en god service via vår kundeservice og for å kunne undersøke eventuelle klager og dermed tilfredsstille vår legitime interesse av å håndtere kunderservicesaker og utvikle får virksomhet.

For å overholde juridiske krav

Noen av de Personopplysningene som NordicFeel Behandler brukes for å kunne oppfylle juridiske forpliktelser som kreves med henhold til lover, dommer og myndighetene. Slike krav kan for eksempel omhandle krav på produktansvar og produktsikkerhet, utvikling av kommunikasjon og informasjon til offentligheten og kunder om produktmeldinger og produkttilbakekallinger, for eksempel ved mistanke om en defekt eller helseskadelig vare. Det kan også være nødvendige krav med henhold til den bokföringslagen (1999:1078) eller penningtvättslagen (2017:630). Personopplysninger som Behandles for at NordicFeel skal kunne oppfylle sine juridiske forpliktelser er normalt:

 1. For- og etternavn;
 2. Telefonnummer;
 3. Betalingshistorikk;
 4. E-postadresse;
 5. Personnummer;
 6. Korrespondanse med deg; og
 7. Opplysninger om eventuelle kjøp, for eksempel hvilke varer du har kjøpt og eventuelle klager på varer.

7. Sosiale medier

NordicFeel bruker Facebook og Instagram som kanaler for å komme i kontakt med kunder samt markedsføre og informere om våre tjenester. I forbindelse med dette er NordicFeel Personopplysningansvarlig for publikasjoner og informasjon som inneholder Personopplysninger og som blir gjort på de sosiale plattformene av deg som bruker som for eksempel kommentarer, bilder og filmklipp. NordicFeel aksepterer ikke på noen måte at krenkende innhold publiseres på våre medier.

NordicFeel ber våre kunder om å rapportere upassende innhold til oss så vi kan sikre at innholdet blir fjernet. NordicFeel kan dermed, utifra hva vi bedømmer er nødvendig, fjerne innhold på på sosiale plattformer.

8. Hvor lenge lagres dine Personopplysninger?

Dine Personopplysninger spares bare så lenge det finnes et behov for gjennomføring av formålene som Personopplysningene er samlet inn for og med henhold til vår Personvernpolicy.

Eksisterende kunders Personopplysninger lagres bare i markedsføringformål i 24 måneder etter siste kjøp. Dersom du ikke ønsker at vi sparer Personopplysninger for markedsføringsformål i denne perioden er du velkommen til (i) å kontakte oss og skriftlig protestere mot dette eller (ii) følge linken i utsendelsene.

Hvis du har registrert deg som medlem i Kundeklubben Behandler NordicFeel Personopplysningene til du avslutter din konto i Kundeklubben eller ber oss om å slette visse Personopplysninger.

Dersom du har gitt ditt samtykke til å motta tilbud fra oss, Behandler vi dine Personopplysninger for dette formålet frem til du avregistrer deg eller varsler oss om at du ikke lenger samtykker til å motta tilbud fra oss. Det kan du gjøre ved å (i) kontakte oss og skriftlig informere om dette eller (ii) følge lenken i utsendelsene.

Personopplysninger som er gitt til oss i samtaler med kundeservice m.m. og som ikke leder til et kjøp, slettes 24 måneder etter at saken er avsluttet.

Personopplysninger som er nødvendige for å kunne fullføre eventuelle garantiforpliktelser samt reklamasjonssaker lagres så lenge det er nødvendig for å overholde vår garanti.

For å gjøre det mulig for NordicFeel å oppfylle de juridiske forpliktelser eller for å kunne forsvare våre juridiske interesser (hvis det pågår en juridisk prosess), kan vi lagre personopplysninger i lengre tid. Personopplysningene lagres dog aldri lenger en hva som er nødvendig eller lovfestet for respektiv hensikt.

9. Informasjonskapsler

Vi brukes informasjonskapsler på NordicFeel.no Du finner mer informasjon om hvordan vi Behandler våre informasjonskapsler i vår informasjonskapselpolicy.

10. Dine rettigheter

Du har rett til å få informasjon om Behandlingen av dine Personopplysninger. Nedenfor finner man et sammendrag over de rettigheter som du kan kreve ved å kontakte oss. Vår kontaktinformasjon finner du i slutten av denne Personvernpolicy.

Rett til tilgang

Du har rett til å kostnadsfritt be om informasjon om Behandlingen gjeldene dine Personopplysninger. Du har også rett til å få en kopi av de Personlige Opplysningene vi Behandler om deg. Denne forespørselen må gjøres skriftlig til oss med presisering om hvilken informasjon du ønsker. Vi kommer til å svare på forespørselen uten unødig forsinkelse. Hvis vi ikke kan oppfylle din forespørsel om tilgang til opplysningene, vil vi gi en begrunnelse for dette. Kopien av dine Personopplysninger sendes til din folkebokførte adresse om ikke annet er skriftlig avtalt. For å bekrefte din identitet ved en forespørsel fra deg kan vi be om tilleggsinformasjon fra deg.

Rett til retting

Hovedansvaret for at de Personopplysningene vi Behandler er korrekte ligger på NordicFeel som Personopplysningsansvarlig. Hvis du varsler oss om at de Personopplysningene som du har gitt ikke lenger er korrekte, vil vi så snart som mulig korrigere disse.

Rett til sletting

Du har rett til å be NordicFeel, uten unødig forsinkelse, om å slette din Personopplysninger. Personopplysninger skal slettes i følgende tilfeller:

 1. Hvis Personopplysningene ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn for;
 2. Hvis du har trukket tilbake ditt samtykke og Behandlingen bare er basert på samtykke som juridisk grunnlag;
 3. Hvis Behandlingen er gjort for direkte markedsføring og du motsetter deg at dine Personopplysninger brukes for dette formålet;
 4. Hvis du motsetter deg Behandlingen av Personopplysninger i forbindelse med interessebedømming og at din interesse oppveier vår;
 5. Hvis dine Personopplysninger ikke har blitt Behandlet i henhold til Databeskyttelsereglene; eller
 6. hvis slettingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse.

Det kan være forpliktelser som hindrer oss fra å umiddelbart slette alle dine Personopplysninger. Disse forpliktelsene følger gjeldende lovgivning for eksempel regnskapsloven. Hvis noen Personopplysninger ikke kan slettes på grunn av gjeldende lovgivning, vil vi sikre at Personopplysningene bare kan brukes for å kunne overholde slike juridiske forpliktelser og ikke til andre formål.

Rett til begrensning

Du har rett til å be om at NordicFeel midlertidig skal begrense Behandlingen av dine Personopplysninger. En slik begrensning kan forespørres i følgende tilfeller:

 1. Hvis du anser at de Personopplysningene vi har om deg ikke er korrekte og at du i den forbindelse forespør rettelse;
 2. Når den Behandlingen som blir gjort av dine Personopplysninger ikke er kompatible med Databeskyttelsereglene, men at du ikke vil at dine Personopplysninger skal sletter, men heller begrenses; og
 3. når vi ikke lenger trenger dine Personopplysninger i forbindelse med vår Behandling, men du trenger de for å kunne faststille, gjøre gjellende eller forsvare et juridisk krav.

Hvis du har protestert mot Behandlingen av dine Personopplysninger for bruken av Personopplysningene begrenses under tiden som etterforskningen skjer. Ved begrensning av dine Personopplysninger kommer NordicFeel bare til å lagre Personopplysninger og ved ytterligere Behandling innhente ditt samtykke.

Rett til datamobilitet

Du har rett til, i det tilfellet vi Behandler dine Personopplysninger med ditt samtykke eller for å fullføre forpliktelser med deg, kreve at vi utleverer alle Personopplysninger som vi har om deg og som Behandles på en automatisert måte, i et maskinlesbart format, for eksempel Excel-fil eller en CSV-fil. Hvis det er teknisk mulig kar du videre rett til å kreve at vi overfører dine Personopplysninger til en annen Personopplysningsansvarlig.

Rett til protest

Du har rett til å protestere mot vår Behandling av dine Personopplysninger om Behandlingen skjer med støtte av vår legitime virksomhetsinteresse og etter interessebedømming. NordicFeel kommer i disse tilfeller å be deg spesifisere hvilke Behandling du protesterer mot. Hvis du protesterer mot noen form for Behandling kommer vi bare fortsette Behandlingen om det finnes legitime grunner til at Behandlingen skal skje som overveier dine interesser.

11. Samtykke til Behandling av Personopplysninger

Hvis du har gitt ditt samtykke kommer NordicFeel fra tid til annen å sende ut nyhetsbrev og markedsføring til deg som vi tror at du er interessert i via E-post og/eller SMS avhengig av hvilken type utsendelse du har forespurt av oss.

Når du samtykker til at NordicFeel sender ut nyhetsbrev og markedsføring til deg via E-post får du alltid en e-post sendt til deg med en link der vi ber deg om å bekrefte at du ønsker å motta utsendelse fra oss. Dette gjør vi for å sikre oss, så godt som mulig, at du gjør et informert valg og at det er du som ønsker utsendelser fra oss.

Du bestemmer om du vil gi ditt samtykke til denne Behandlingen og når du vil trekke ditt samtykke til denne type Behandling. Hvis du ønsker å trekke ditt samtykke kontakter du oss på den måten som vist nedenfor eller ved å følge linken i utsendelsene.

Les mer om hva det betyr at du har gitt ditt samtykke i avsnittet ovenfor.

12. Profilering

NordicFeel kommer til å analysere din kjøpshistorikk, din kjøpsatferd og din atferd på NordicFeel.no for å få mer kunnskap om deg som kunde og våre kunder generelt samt for å kunne forbedre våre tilbud (dette er kjent som "Profiling"). For samme formål kan vi også behandle eventuelle personlige ønsker eller preferanser du har gitt til oss, for eksempel informasjon om at du er interessert i en spesiell varekategori. Dette gjør vi ved å analysere hvilke kjøp du tidligere og hvilke varer du har sett på eller lagt i handlekurven på NordicFeel.no eller basert på hva du har klikket på i våre nyhetsbrev eller vår øvrige markedsføring til deg. Basert på denne informasjonen gir vi våre kunder skreddersydd markedsføring og tilbud.

NordicFeel baserer Behandlingen av Personopplysninger som skjer for Profilering med henhold til Databeskyttelsereglene for vårt legitime interesse av å sende tilbud og informasjon til deg som vi tror du er interessert i. Som grunnlag for dette har vi gjennomført en interessebedømming der vi blant annet tar hensyn til at Behandlingen ikke angår sensitive Personopplysninger, at du er kunde hos oss og at vi har en tydelig kommersiell interesse i å kunne markedsføre våre produkter og tjenester til deg som kunde på en effektiv måte.

Du kan til enhver tid protestere mot Behandling av Personopplysninger gjennom Profilering. Dette gjør du ved å kontakte info@NordicFeel.no Når vi har mottatt varsel fra deg kommer vil til å slutte å behandle dine Personopplysninger for Profilering.

13. Hvem overfører vi dine Personopplysninger til?

For å kunne tilby visse tjenester og produkter bruker vi utvalgte tredjeparter. Det betyr at vi deler en del av de Personopplysningene som vi har samlet inn om deg, for eksempel til NordicFeels partnere og andre samarbeidspartnere som leverandører av kort- og kommunikasjontjenester eller leverandører for trykk og distribusjon. NordicFeel tar i forbindelse med denne type deling eller overføring av dine Personopplysninger tekniske og organisatoriske tiltak for å sikrestille at dine Personopplysninger håndteres på en trykk og sikker måte. Disse utvalgte tredjeparter kommer bare til å behandle dine personopplysninger på en måte som følger Personvernspolicyen og for å oppfylle èn eller flere av de formålene som er angitt i Personvernpolicyen. NordicFeel er ansvarlig for deg at slike tredjeparter behandler Personopplysningene på korrekt og lovlig måte.

NordicFeel kan være skyldig på forespørsel med henhold til lov og myndighetsavgjørelser utlevere dine personopplysninger. Slik utlevering kan for eksempel skje til politiet eller til skattekontoret.

Ved endringer av NordicFeels virksomhet eller eierskap i NordicFeel kan dine Personopplysninger også deles til tredjeparter. I det tilfellet at NordicFeel selger hele eller deler av sin virksomhet eller eiendeler, kan NordicFeel utlevere dine Personopplysninger til en potensiell kjøper eller deres rådgivere.

NordicFeel kommer ikke til å selge dine Personopplysninger til tredjepart om vi ikke først har fått din godkjenning.

14. Hvordan beskytter vi dine Personopplysninger?

For å beskytte ditt personvern, oppdage, forhindre og begrense risikoen for hackerangrep etc. tar NordicFeel en rekke tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. Ved overføring av sensitive Personopplysninger som kredittkortnummer og passord m.m. via internett beskyttes disse Personopplysninger gjennom enveiskryptering. NordicFeel tar også forholdsregler for å beskytte Personopplysninger mot uautorisert tilgang, misbruk, avsløring, endring og ødeleggelse. NordicFeel sikrer at tilgang til dine Personopplysninger bare gis til personalet som trenger disse opplysningene for å fullføre sine arbeidsoppgaver samt at de Behandler dine Personopplysninger konfidensielt.

15. Kontroll og overholdelse

Hvis du på noen måte er misfornøyd med hvordan vi behandler Personopplysninger eller om du anser at dine Personopplysninger har blitt Behandlet i strid med Databeskyttelsereglene er du velkommen til å kontakte oss. Du kan også sende inn klage til inspeksjonmyndighet som foreløpig et den svenske Datainspeksjonen. Du finner mer informasjon om hvordan du kan gjøre dette på www.datainspektionen.se Vi sikrer at alle nyansatte får denne Personvernpolicyen for å på best mulig måte kunne beskytte dine Personopplysninger.

NordicFeel evaluerer denne Personvernpolicyen årlig.

16. Tredjepartsvilkår

NordicFeels tjenester kan i visse tilfeller være underlagt tredjepartsvilkår og betingelser. NordicFeel er ikke ansvarlig for slik tredjepartsbruk av dine Personopplysninger da disse alene er Personopplysningsansvarlig og svarer for Behandlingen av dine Personopplysninger. Det er derfor viktig at du som kunde tar i betraktning og leser gjennom vilkårene som kommer fra tredjeparter, blant annet i forbindelse med bruk av vår betalingstjeneste på NordicFeel.no samt tjenesten for leveranse av den vare du har bestilt fra oss, her er det eventuelt fakturaselskap og fraktselskap som Behandler dine Personopplysninger i samsvar med sine egne vilkår. Det samme gjelder hvis det er en link på NordicFeel.no som linker til et annet nettsted.

17. Endring av Personvernpolicy

NordicFeel forbeholder seg retten i å endre denne Personvernspolicyen når vi bedømmer at det er nødvendig for å overholde gjeldende lovgivning. Slike endringer er spesielt nødvendig ved eventuelle lagendringer i forbindenlse med uttalelser fra tilsynsmyndighet eller andre organer som har invendinger på Databeskyttelsereglene. Videre kommer denne Personvernpolicyen ved behov måtte oppdateres i henhold til endringer i våre produkter og tjenester.

Vi kommer til å informere deg i god tid før endringene trer i kraft.

18. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål knyttet til denne Personvernpolicyen eller gjellende Behandlingen av dine Personopplysninger, vil gjøre en forespørsel i henhold til Personvernpolicyen eller om du vil rapportere brudd på denne Personvernpolicyen m.m. er du velkommen til å kontakte oss.

Nordic Web Trading AB, org. nr 556746-8904
Högsbyvägen 3, 352 74 Växjö
E-post: info@nordicfeel.no

Produktet er blitt lagt i handlekurven