Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Vår kundeservice er bemannet hverdager 08:00-17:00 for å svare på dine spørsmål. Vårt mål er under kontortiden å svare på alle e-poster innen 24 timer etter forespørselen er mottatt.

Akkurat nå kan det ta litt lenger tid for oss å håndtere ditt ærendet. Ikke vær urolig om det tar en ekstra dag før du får svar.

Du kontakter vår kundeservice enkleste via e-post på info@nordicfeel.no

Du kan også chatte med oss- Chatten er åpen om du ser et "chat"-ikon på venstresiden på hjemmesiden eller helt neders på din smarttelefon. Du er også velkommen til å kontakte oss via Facebook, send oss en melding så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Har du spørsmål angående din faktura, venligst kontakt Qliro via www.qliro.com.

Om du har handlet i vår nettbutikk og har spørsmål om din bestilling, er det viktig at du angir fakturanummer og kundenummer. Da blir det lettere for oss å hjelpe deg!

Tlf. (+47) 37 71 51 00

Sponsing og partnerskap

Har du spørsmål om samarbeid? Enten du har en blogg, representerer et spennende varemerke eller organiserer et arrangement, ta kontakt med vår markedsavdeling på samarbeid@nordicfeel.no. Vi kan dessverre ikke svare på alle henvendelser som kommer inn, men vi leser alt og kommer tilbake til deg hvis det høres relevant ut for oss.

Adresseopplysninger

NordicFeel
Högsbyvägen 3
352 74 Växjö
Sverige
ORG nr: 556746-8904

Produktet er blitt lagt i handlekurven