Kampanjer og priser

Abonnere på nyhetsbrevet

Pass på å dra nytte av alle aktuelle kampanjer og tilbud - meld deg på vårt nyhetsbrev! Flere ganger i uken, får du info om midlertidige tilbud, nyheter i sortimentet og masse inspirasjon. Begynn abonnere ved å fylle inn e-postadressen nederst på siden. Du kan når som helst trekke tilbake ditt abonnement ved å følge instruksjonene i nyhetsbrevet.

Aktuelle kampanjer akkurat nå

Hos NordicFeel.no har vi alltid gode tilbud til deg som kunde! Et tips er å abonnere på nyhetsbrevet - på denne måten risikerer du ikke glipp av midlertidige kampanjer. Du finner hele utbudet under Aktuelle Kampanjer.

 

Du kan ikke kombinere rabattkoder med andre kampanjer eller tilbud, med mindre annet er oppgitt.

Følg NordicFeel på sosiale medier

Selvsagt finner du NordicFeel.no i sosiale medier! Våre hovedkanaler er Facebook og Instagram.

Om våre priser

Primært henter vi butikkprisene fra leverandørenes prislister for veiledende pris. I tilfeller hvor leverandører mangler den informasjonen henter vi prisen fra større kosmetikkkjeders ordinære pris, som Kicks, Åhléns og Grand Parfymeri. Vår ambisjon er å alltid ha oppdatert priser, men siden disse prisene endres nå og da, hender det at enkelte utsalgspriser er ouppdaterat. Vi er takknemlig om du varsler vår kundeservice hvis du finner en slik feil. Send mail til feedback@nordicfeel.se

Prisene inkluderer 25% moms. Ved bekreftet bestilling, kan prisene endres av omstendigheter NordicFeel ikke har kontroll over, for eksempel endringer i mva. Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykkfeil som eksempel. priser, spesifikasjoner, etc.

Jeg har en kampanjekode, hva gjør jeg?

Du skriver inn rabattkoden i kassen før du utfører kjøpet. Når din rabattkode er aktivert får du meldingen "Rabattkoden er aktivert". Hvis du får meldingen "Rabattkoden er ikke gyldig" ble ikke rabattkoden aktivert. Sjekk at koden er riktig, og at den fortsatt er gyldig. Kontakt vår kundeservice hvis du har spørgsmål, send mail til info@nordicfeel.no.

Slik fungerer bonusprogrammet

I bonusprogrammet har du som kunde mulighet til å gjøre et veldig bra kupp! Når du handler for et visst beløp reduseres prisene på utvalgte produkter i vårt bonusprogram.

Produktet er blitt lagt i handlekurven