Decléor

Rosemary White Clay Fluid

Størrelse

337 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Matt
Matt
Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet
Acne
Acne
Salicylsyra
Salicylsyra
BHA-syra
BHA-syra
Acne
Acne

Beskrivelse

Artikkel: 88255
ROSEMARY OFFICINALIS White Clay Daily Care er Decléors fuktighetskrem av 96 % naturlig opprinnelse beriket med eterisk olje fra rosemarin, salisylsyre og hvit leire for å redusere overskytende talg, hudormer og urenheter som holder huden og som holder huden natt, selv i varmt og fuktig vær (testet på 25 kvinner i badstue ved 45 °C med 45 % luftfuktighet).
Huden ser ren ut og mindre skinnende med en sunn matt glød. Hudens generelle utseende fremstår forbedret med mindre hudormer og urenheter. Porene fremstår mindre synlige.
Den ikke-klebrige, lette strukturen er lett å påføre, noe som etterlater huden umiddelbart fuktet og behagelig. Produktets aromatiske duft frisker opp huden og sinnet.
VERDSATT AV KVINNER. VITENSKAPELIG DOKUMENTASJON PÅ URENHETER:
-34 % HUDORMER (instrumentmåling på 43 kvinner)
-22 % URENHETER (instrumentmåling på 43 kvinner)
TESTET UNDER EKSTREME SAUNA-FORHOLD: Denne fuktighetskremen holder huden matt, selv i varmt og fuktig vær (instrumental test på 25 kvinner i en badstue ved 45 °C med 45 % fuktighet)
Denne formelen av 96 % naturlig opprinnelse kombinerer effektiviteten av eterisk olje fra rosmarin med salisylsyre og hvit leire av naturlig opprinnelse og tilfører huden fukt og gjør den matt. Passer alle hudtyper med urenheter, også følsom hud.
Påføres om morgenen på renset ansikt etter ROSEMARY OFFICINALIS Active Essence. Unngå øyepartiet.
ETERISKE OLJER AV FARMASØYTISK KVALITET - PROFESJONELLE SAMMENSETNINGER - OPTIMAL TOLERANSE
Den ytre emballasjen er laget av materiale fra godt forvaltede, FSC®-sertifiserte skoger og andre kontrollerte kilder (FSC® er opptatt av å fremme ansvarlig skogforvaltning over hele verden, og hjelper til med å ta seg av skoger for fremtidige generasjoner). Gjenbruk der det er tilgjengelig.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.