Better You

Svartkumminolja EKO Kallpressad

Størrelse

189 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 101371
SVART KUMINOLJE ØKOKALDPRESSET 100 ml
Sorte spisskummenfrø har en historie med å ha blitt brukt både internt og eksternt som i matlaging og til hud- og hårpleie. Oljen er rik på flerumettet fett som omega-3, omega-6, vitamin E og flere B-vitaminer.
- Økologisk
- Fra Kenya
- Naturlig rik på Omega
Økologisk skånsomt kald- presset og filtrert svart spisskummen olje av høyeste kvalitet.
Sorte spisskummen frø har en historie med å bli brukt både internt og eksternt som i matlaging og til hud- og hårpleie. Oljen er rik på flerumettet fett som omega-3 og omega-6, E- og B-vitaminer, og har også en funksjon som antioksidant.
Sort spisskummen har en pepperaktig duft som kan brukes både til å fukte kroppen og for ansiktet som passer alle hudtyper. Svart spisskummen kan også blandes med oljer som mandel og jojoba.
Innhold pr: 5 ml DRI*

Palmitinsyre 600 mg **
Stearinsyre 150 mg **
Omega- 6 (linolsyre) 3000 mg **
Omega-6 (gammalinolensyre) 50 mg **
Omega-9 (oljesyre) 1050 mg **
Eikosensyre 150 mg **
< br>*Daglig referanseinntak
**Referanseinntak mangler
Ingredienser: : Kaldpresset (virgin) organisk sertifisert svart spisskummen olje (Nigella sativa). Oljen produseres og produseres i Europa.
Anbefalt daglig dose internt: 1 teskje (5 ml) daglig. Kan brukes i for eksempel en sunn salat eller som daglig tilskudd av gunstige fettsyrer i god balanse.
Ekstern bruk: Hår-, ansikts- og kroppsolje. Unngå direkte øyekontakt. Ved direkte øyekontakt; vask grundig med vann.
Viktig: Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til et allsidig og variert kosthold. Tenk på viktigheten av en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, tett lukket og utilgjengelig for barn. Åpnet emballasje oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 2 måneder.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.