Produktbeskrivelse barePRO Performance Wear Liquid Foundation, bareMinerals Foundation

EAN 098132504718
Egenskap Dekkende, Krem, Matt
Hudtype Normal, Fet, Kombinert, Tørr
Nyhetsdatum 08.09.2017
Volume 06 Cashmere 30 ml

BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 er et ny flytende mineral foundation. Denne foundation har 24 timers holdbarhet og pleier huden samtidig som den dekker. I tillegg forbedrer den hudstrukturen umiddelbart, også i det på sikt *.

Med sin naturlige fløyelfinish og behagelig, kremaktig tekstur, føles BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation som en annen hud. Det gir full dekning, samtidig som huden puster.

Mineral Lock™ Long-Wear formelen gir deg 24 timers perfekt dekning. Teknologien hermer hudens naturlige lipider som blir en med huden din og gir lang holdbarhet, så du ser fantastisk ut fra morgen til kveld!

Produktet er vannresistent og inneholder papayaenzymer som eksfolierer skånsomt og forbedrer hudstrukturen. Bambusekstrakt bidrar til å bleke ufullkommenhet på hudoverflaten (tenk filtereffekt). Fysikalisk UV-beskyttelse SPF 20 beskytter huden din.

Fri fra olje, parabener og duft. Tetter ikke porene.

* I en uavhengig klinisk studie med 31 kvinner, opplevde 100% av deltakerne en forbedring i hudstrukturen med 36% etter den første uken.

06 Chasmere - lys nyanse med en nøytral tone.

Bruk:
Ta en pumpe på håndbakken og svep opp litt produkt med børsten (f.eks. Luxe Performance Brush). Påfør med korte svepende bevegelser. Gjenta til du er fornøyd med resultatet og til du har mottatt den dekningen du ønsker.

barePRO Performance Wear Liquid Foundation
Produktet er blitt lagt i handlekurven