Yankee Candle

Yankee Candle produserer duftende stearinlys og duftprodukter for hjemmet. De populære lysene er laget av høyverdig glass, 100% bomull veke, den høyeste kvalitet av høyraffinerte paraffinvokser, og den høyeste andelen av duftolje.


Yankee Candle

Yankee Candle produserer duftende stearinlys og duftprodukter for hjemmet. De populære lysene er laget av høyverdig glass, 100% bomull veke, den høyeste kvalitet av høyraffinerte paraffinvokser, og den høyeste andelen av duftolje.

Yankee Candle

Yankee Candle

Yankee Candle lager duftlys og duftprodukter til hjemmet. De populære lysene lages av glass av høykvalitet, 100% bomullsveke, høyraffinert parafinvoks og den høyeste mulige andelen duftolje. Kremete og hjemmelaget jordbæris, nyvasket klær bland tusenvis hvite blomster eller kanskje en eksotisk duft av kokos. Hvilken duft elsker du?

5 Produkter

Året var 1969 og det var midt i julestria som 16-åringen Mike Kittredge ikke helt visste hva han skulle gjøre. Han hadde ingen penger og kunne ikke kjøpe en fin julegave til mamma. Han klarte likevel å skrape sammen nok penger for å kjøp noen kritt. Med krittene kunne han støpe et lys. Og det gjorde han. En nabo så at Mike sto og støpte lys. Naboen overtalte Mike til å selge henne lyset, noe han gjorde. Med pengene kunne han kjøpe enda flere kritt og støpe et finere lys til moren. Dette ble starten på Yankee Candle. Til tross for den beskjedne starten lykkes varemerke å vokse seg så store at de i dag er et av verdens største i bransjen.

Yankee Candle har over 40 års erfaring med å støpe og produsere duftlys, derfor har de både kvaliteten og innovasjonen på topp. Alle lys produseres i USA og holder en høy amerikansk standard. For å kunne levere fantastiske og varierte dufter kreves det stor kunnskap og erfaring - noe som Yankee Candle har. Ved å utvikle eksklusive duftoljer som overholder alle strenge spesifikasjoner kan Yankee Candle tilby kvalitetslys med fantastiske og ekte dufter. Men det er mer en bare duftoljen som kreves for å skape verdens beste duftlys. Når Yankee Candle produserer sine lys trengs det også kvalitetsglass, 100% bomullsveke og den beste kvaliteten av parafinvoks. 

Det våre kunder virkelig liker med Yankee Candle er at duftene er veldig ekte. Når du velger et duftlys med duften “ Vanilla Cupcake” kommer lyset også til å dufte som en nybakt cupcake med smøraktig, søt glasur og innslag av sitron. Du kommer til å få vann i munnen - dette er nok den beste måten å beskrive Yankee Candle på. Duftsinnet er viktig for vårt velvære, derfor er det viktig at ditt hjem lukter fantastisk. Avhengig av hvilken årstid kan du variere duftene for å komme i stemning. Til Halloween finnes det for eksempel et krydrete og søtt duftlys med spennende ingredienser. Til desember kan du velge mellom flere stemningsfylte lys med duft av kanel og nellik. Finn et duftlys fra Yankee Candle som passer akkurat for deg! Duftlys er dessuten en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i.  

Produktet er blitt lagt i handlekurven