Tufte

Men Boxer Briefs Blazing Orange

S

Størrelse

135 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 91993

Tuftes bestselgende boxer er en myk og komfortabel boxer som raskt blir en favoritt i undertøyskuffen. Boxeren har en klassisk, stram passform og er utstyrt med med myk strikk med Tufte-logo. Den har normal benlengde og dobbelt lag med stoff i front.

Laget av Tuftes SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. At materialet også er laget på en meget miljøvennlig måte gjør boxeren til en absolutt favoritt for alle. Dessuten er den Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt. Oeko-Tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

Om SoftBoost™
Tuftes SoftBoost™-materiale er en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Denne miksen gjør produktene usedvanlig myke og komfortable, samtidig som de er like slitesterke som bomull.  Produksjonsmetoden av SoftBoost™ er svært miljøvennlig - og med Oeko-tex® 100 sertifisering på toppen av dette kan Tufte garantere for trygge, rene og behagelige plagg - både for deg og for naturen. 

  • Innhold: 95 % SoftBoost™ og 5 % elastan
  • Materialvekt: 180 gsm

Vaskeanvisning

  • Maskinvask ved 60℃
  • Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel.
  • Strykes på lave temperaturer (under 110 grader, 1 merke på strykejernet)

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.