Hårstrikker & Hårbånd

Bli fin på håret! Gjør ditt antrekk ekstra fint med en hårbøyle med knute eller en hårspenne med perler. Her finner du trendy tilbehør til gode priser. Velg mellom vakre hårbøyler med knute, hårbånd, hårnåler, hårspenner, hårklyper, hårstrikker og scrunchies.


Hårstrikker & Hårbånd

Bli fin på håret! Gjør ditt antrekk ekstra fint med en hårbøyle med knute eller en hårspenne med perler. Her finner du trendy tilbehør til gode priser. Velg mellom vakre hårbøyler med knute, hårbånd, hårnåler, hårspenner, hårklyper, hårstrikker og scrunchies.

Produkttype
 • Spiralstrikk (8)
 • Hårklype (6)
 • Hårspenne (6)
 • Hårnålar/Lusespenner (4)
 • Scrunchie (4)
 • Hårstrikker (2)
 • Spiralsnodd (2)
Vurdering
 • (13)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (3)
206 Produkter

Hårtilbehør

 

Du kan ikke ha gått glipp av trenden - hårtilbehør er overalt, alt fra motemagasiner til influencere og sosiale medier. Oppdater garderoben med vakre hårtilbehør og slitt dårlige hårdager. Gjør håret ekstra fint med en hårspenne, store klyper eller en fin hårbøyle. Gjerne fargerik, mønstret, perlemor eller dekorert med vakre perler. More is more!

Ent tilbehør i håret kan løfte en hel look, perfekt for å piffe opp hverdagsantrekket eller komplettere festantrekket. Hårtilbehør har blitt veldig populært de seneste årene og vi tror trenden er her for å bli! Skap din egen stil med en fin og trendy hårspenne, eller hvorfor ikke sette opp håret i en messy-bun med en fin hårklype i leopardprint?

Det finnes mange fine tilbehør å velge mellom. Varier dine hårtilbehør etter årstid, humør eller behov. Velg for eksempel lyse, fargerike og florale mønster om sommeren. Bytt ut fargerikt mot mørkere høstfarger på vinterhalvåret, gjerne en scrunchie for en luksuriøs feeling. I vårt sortiment finner du vakre hårbøyler med knute, hårbånd, hårnåler og scrunchies.

Lek med dine tilbehør og test til ulike looks! Match din tøffe stil med et søtt hårbånd. Eller bruk en fin hårspenne til en klassisk og stram look så får du et unikt antrekk.

Bruk en scrunchie for å fikse festlooken! En semsket scrunchie gjør hvilket som helst antrekk festlig! Match fargen på dine klær med din scrunchie eller bruk en mønstret scrunchie for en cool look.

I Nordicfeels sortiment finner du også hårstrikker, hårbånd og lusespenner. Her finner du alt du trenger for å gjøre deg fin til ballet, festen eller hverdags.

Hårbånd

Et hårbånd kan være et allsidig hårtilbehør. Bruk for å komplettere antrekket, når du skal ut eller så kan du bruke et hårbånd når du sminker deg for å holde håret unna ansiktet. Det finnes flere ulike varianter, for eksempel brede hårbånd eller tynnere hårbånd til trening. Hvis du har lugg kan det være deilig å få håret bort fra ansiktet noen ganger.

Hårbøyle

Hårbøyler er et populært tilbehør som har blitt veldig trendy de siste årene! Akkurat nå er velvet hårbøyler veldig populær, men også hårbøyler med knute. Bruk en hårbøyle med knute på bryllupet eller gjør din eget hverdagsantrekk litt finere med en vakker hårbøyle med knute.

Scrunchie

Scrunchies er som litt større strikker med stoff. Det har blitt veldig trendy med hårtilbehør de siste årene og i dag er det en av våre bestselgere. De er ikke bare søte og feminine, men også veldig skånsomme mot håret!

Mørkeblå scrunchie i semsket stoff

Scrunchie i snakeprint

Hårklype & Hårspenne

Dårlig hårdag? Ikke noe problem! Sett opp håret med hjelp av en hårklype eller en hårspenne - to veldig søte hårtilbehør som kan redde det meste. En hårklemme gir frisyren det lille ekstra, samtidig som det er veldig smidig og enkelt å style. Her finner du mange søte hårspenner. Liker du leopardmønster? Vi har leopardmønster hårspenne som gjør antrekket ekstra fint!

Hårspenne med perler

Hårspenne i leopard

Produktet er blitt lagt i handlekurven