Club Nordicfeel

Come hang with us.

 

Velkommen til Club Nordicfeel. I kundeklubben skal alle kunne være seg selv, og være stolte av det! Vi håper vi kan inspirere deg til å gå din egen vei, og at vi har utviklet en plattform hvor vi kan hjelpe deg med å både føle deg som og se ut som ditt beste jeg.

 

Som medlem i Club Nordicfeel får du tilgang til eksklusive kampanjer og luksuriøse gaver samt prioritert tilgang til store lanseringer som influnserdufter, julekalendere og Discovery bokser. Bli med i House of Youty gjennom å bli medlem eller ved å logge inn her!

Som medlem i Club Nordicfeel får du:

 

Klubbtilbud og luksusgaver

Vi har ulike klubbtilbud til våre medlemmer, disse tilbudene gjelder i en fastsatt periode. For å ta del av tilbudene i vår klubbtilbud må du være medlem hos oss og logget på ved kjøp. Vi tar forbehold om mulige prisjusteringer, og at produktene kan gå tom på lager. Vi tilbyr også luksuriøse gaver i forbindelse med kjøp. Disse finnes også under klubbtilbud.

 

Tilgang til forhåndslanseringer

Som medlem får du tilgang til lanseringer før alle andre. For eksempel julekalendere, Discovery bokser, influencer-dufter.

 

Les våre medlemsvilkår her.

0 Artikler
Viser 48 av 0 Artikler
Vis flere produkter