Armani

My Way Le Parfum

EdP Refill
1 799 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Floral
Floral
Sitrus
Sitrus
Refill
Refill

Beskrivelse

Artikkel: 122513
Dette er refill til duften My Way Parfum, Giorgio Armanis nye feminine duft.
My Way Parfum er en invitasjon til en reise mot selvoppdagelse og fanger den livsbekreftende følelsen av et steg inn i det ukjente. En intens og treaktig pudret bukett skapt av kontrasten mellom den strålende tuberose og den majestetiske blå bleke irisen, innkapslet i en ny flakon i kontrasterende farger, kledd i toner som går fra blekkblått i bunnen til strålende rosa i halsen.
Duften åpner med friske sitrusnoter av bergamottolje fra Calabria blandet med sprudlende appelsinblomster i bitter appelsinolje fra Egypt. Et nytt intenst hjerte, skapt av kontrasten mellom de solfylte, kremaktige fløyelsmyke notene av tuberose absolutt fra India og den majestetiske friskheten til blek iris fra Frankrike. Den puddertaktige og treaktige basen forsterkes av de sensuelle, kremete notene av sedertre fra USA, med den saftige og vanedannende infusjonen av bourbonvanilje fra Madagaskar, begge forsterket av hvit musk som gir en omsluttende "second skin"-effekt.
Som et resultat av MY Ways innovative refill-system, ansvarlig og bærekraftig innkjøp av ingredienser og beskyttelse av biologisk mangfold gjennom skogbevaringsprogrammer, reduserer MY WAY PARFUM sitt karbonavtrykk og påvirkning på miljøet.
JEG ER DET JEG LEVER.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.