Carolina Herrera

Good Girl Blush

Eau de Parfum
829 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Floral
Floral
Bergamott
Bergamott
Mandarin
Mandarin
Mandel
Mandel
Ylang-ylang
Ylang-ylang
Rose
Rose
Vanilje
Vanilje
Tonkabønne
Tonkabønne
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 112024

Good Girl Blush Eau de Parfum er en frisk og floral eksplosjon av forførende duftnoter i en pastellrosa stil. Luksuriøse ekstrakter av sensuell vanilje og glitrende peoner omfavnes av ylang-ylang og resirkulert rosevann. Dette resulterer i en unik og sublim blomstersignatur med en romantisk og sofistikert karakter som er karakteristisk for Carolina Herrera.

Denne glitrende og oppløftende utviklingen av Good Girl representerer de mange fasettene til den moderne kvinnen gjennom en unik kombinasjon av lette, delikate, kraftige og sensuelle duftnoter. Carolina Herreras ikoniske stil er det ultimate symbolet på kvinnelig styrke.

Flasken er mer romantisk enn noen gang med en pastellrosa nyanse som skaper en elegant kontrast til den glitrende hælen til den glitrende gullhælen. Good Girl Blush er 100 % vegansk og inneholder bærekraftig vanilje og ylang-ylang. Denne parfymen er en av Carolina Herreras populære dufter for kvinner fra den ikoniske Good Girl-duftlinjen.

Toppnoter: Italiensk bergamott, mandarin og mandelolje.

Hjertenoter: Ylang-ylang og resirkulert roseolje

Basenoter: vanilje og tonkabønner

Bruk: En Eau de Parfum kan brukes daglig - Inneholder 12-20% duftkonsentrat - Gir et tydelig duftspor som varer lenger

TIPS: Duften forsterkes og forlenges dersom du bruker ett eller flere produkter i samme serie, f.eks. en bodylotion som påføres huden eller en deodorantspray som påføres sjenerøst på kroppen før den sprayes på Eau de Parfum.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.