Chloé

Signature Rose Naturelle Intense

Eau de Parfum
712 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Vanilje
Vanilje
Vegansk
Vegansk
Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 107535

Rose Naturelle Intense Eau de Parfum for Women er en ny og moderne roseduft som kombinerer naturens styrke og spontanitet med Chloé-kvinnens frie og naturlige essens. Hun utstråler selvtillit, autentisitet og femininitet og er helt trygg på seg selv. Chloé-ånden i sin reneste form. Eau de Parfum Intense er en vegansk parfyme som inneholder 100 % naturlig duft. Hvert slag av den symbolske duften av tre og roser minner deg om en ren og naturlig atmosfære som beroliger og vekker sansene. Chloé har nøye utvalgt hovedingrediensene til Rose Naturelle Intense.

 

Søt og frisk bergamott er et nytt og spennende element i komposisjonen. Den etterfølges av en ren og lys note av neroli med hint av blomsterblader, og glir inn i en raffinert og utsøkt duft av organisk rose – en signaturnote med et hint av røkt og vaniljeduftende eiketre som er resirkulert fra treindustrien. En base av kremaktig sandeltre gir duften en fantastisk fylde, mens et snev av sedertre gir den en tidløs eleganse. Chloé fortsetter arbeidet med å redusere sitt miljøavtrykk, så nå består 25 % av glasset og 40 % av pappen i emballasjen av resirkulert materiale.

 

Den tidløse vintageflasken er inspirert av Chloés ikoniske crêpe de chine-bluse med den feminine knuten i halsen, og flasken er prydet med et håndknyttet resirkulert bånd i en ny og intens grønn farge.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.