Issey Miyake

A Drop d'lssey

Eau de Parfum
928 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Aquatic
Aquatic
Floral
Floral
Regnakkorder
Regnakkorder
Syrin
Syrin
Rose
Rose
Sandeltre
Sandeltre
Sedertre
Sedertre
Moskus
Moskus
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 102467

Når det første regnet faller, åpner naturen seg og avslører sin sanne skjønnhet.

A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche fra Issey Miyake tar oss med videre en veldig sunn og floral duft reise til hjertet av naturen. En dråpe regn, fylt med energi og kraft, bringer naturen til live og frisker opp alle elementer sin bølge. 

Den nye parfymen A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche fanger reisen til en regndråpe på sommer, noe som gjør den til en helt unik duft – altså langt fra standardene til klassisk parfymeri. 

OM DUFTEN EN BLOMSTER OG FORFRISKENDE AKVATISK OKSYGEN

Den vinnende oksygenakkorden til den originale duften forblir i denne duften, men nå med en Veldig forfriskende, akvatisk vri. Den unike regnakkorden på toppen av duften møter blomsterlige hjertenoter av syrin og damaskrose. Basisnoter av levende sandeltre, sedertre; og musk omslutter duften og gir den en vakker dybde. 

DESIGN EN DROP

Flasken laget for A Drop D'IsseyEaude Parfum Fraîch holder den ikoniske runden form. Det starter med en gradient som blekner fra blått til grønt, som minner om en regndråpe som faller fra himmelen inn i hjertet av den frodige, grønne ;nær naturen. 

Den dråpeformede flasken er designet for å ligg flatt. 

LAGRING OG NATURLIGE INGREDIENSER

På ; Issey Miyakes feiring av naturen er ikke bare en imaginær eller symbolsk ting. Flasken er laget av 5 % resirkulert glass og pappen som inneholder duften er laget av papp fra bærekraftig drevne skoger. Parfymen er vegansk og inneholder også; Resirkulerte og fornybare ingredienser.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.