Kenzo

Flower by Kenzo Absolut

Eau de Parfum

Størrelse

949 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Floral
Floral
Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 107602

Jeg elsker blomster absolutt, vil Kenzo Takada si. Med den nye kvinneparfymen FLOWER BY KENZO L'Absolue, feirer KENZO sin favorittblomst: valmue. Blant de frodige kronbladene, et pudderaktig hjerte som sprudler av livlighet. På et vindkast kaster blomsten sine pistiller i vinden, og sprer tusenvis av knopper over hele verden. Skjønnhet vokser overalt med FLOWER BY KENZO. Langs flasken, som har en intens rød signatur, er det en forblåst valmue høyt på; en børstedesignet pinne for å hedre KENZOs japanske opprinnelse.

EN ABSOLUTT SILLAGE

Parfymer Alberto Morillas går utover det du kan oppnås med valmue. Med FLOWER BY KENZO L'Absolue har han skapt en sofistikert og elegant duft og fengslende krydret blomsterduft for kvinner. Safran, den mest dyrebare pistillen, gir en levende bukett av appelsinblomst og Damascena Rose Absolute. På basenoter er vanilje omhyllet av hvit musk, som gir en avhengighetsskapende sensualitet.

FLOWER BY KENZO L'Absolue: den luktende tolkningen av en stor bukett.

ACTIVIST FEMININITY

Masami Charlotte Lavault, en aktivistisk blomsterhandler og grunnlegger av den første blomsterfarmen i Paris, er ansiktet til den nye kvinneparfymen FLOWER BY KENZO L'Absolue. Med røtter i Frankrike og Japan og en kjærlighet til blomster, er hun den perfekte legemliggjørelsen av blomsterkvinnen. Hun er en poetisk aktivist og henter sin styrke fra naturen, akkurat som totemblomsten hennes. KENZO står sammen med henne for et felles mål: å fremme sakte, og "gjøre økologi uimotståelig"!

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.