Lancôme

Idôle Nectar Eau de Parfum

Eau de Parfum
1 116 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Floral
Floral
Pære
Pære
Peon
Peon
Magnolia
Magnolia
Karamell
Karamell
Popcorn
Popcorn
Vanilje
Vanilje

Beskrivelse

Artikkel: 108273
Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum er en ren, strålende og tiltrekkende blomsterduft med en uimotståelig og vanedannende duftkomposisjon, som skiller seg ut med sin rose-soufflé og gourmand-noter.

Idôle Nectar består av friske, fargerike toppnoter av pære, pion og magnolia, som ledsages av et sødmefylt blomsterhjerte av en rosesufflé bestående av ekstrakt av Isparta-rose, Centifolia-rose fra Grasse, Eau de rose samt Rose Absolue, som skaper en eksplosjon av blomstrende friskhet.
Duften overrasker med en gourmandbunn av en eksplosiv salt popcorn-akkord med varme karamellnoter, og avsluttes med en uimotståelig Bourbon vaniljeinfusjon som intensiverer den vanedannende og pudrete signaturen i Idôle.
I denne herlige duftopplevelsen kan både Isparta-rose og Bourbon vaniljeinfusjon fremheves, som begge er bærekraftig dyrket.

Idôle Nectar er en duft, en nektar til kvinner som baner vei mot en bedre fremtid. Med Idôle Nectar er Idôle-fellesskapet klart til å flytte verden fremover med dette nye budskapet – Better me, better world. Når jeg lykkes, lykkes verden med meg, og sammen er det på tide å begynne å bevege seg fremover.

Idôle Nectar-flasken er fortsatt ekstra tynn – en vakker og moderne flaske hvor de iriserende fasettene stråler fra flaskens kjerne til kanten, og med en duft som symboliserer besluttsomhet og optimisme hos en generasjon som er villig til å forandre verden. Flasken er produsert av 15 % resirkulert glass.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.