Rabanne

Fame

Eau de Parfum
603 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Fruktig
Fruktig
Floral
Floral
Vanilje
Vanilje
Mango
Mango
Bergamott
Bergamott
Jasmine
Jasmine
Røkelse
Røkelse
Sandeltre
Sandeltre
Vanilje
Vanilje
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 107503
OPPDAG FAME MED ELEGANSE FRA PARIS
Parfyme dame - Fame fanger den uimotståelige, parisiske ånden til Paco Rabanne-kvinnen og feirer en ny æra av femininitet som gjenspeiler lekenhet, sensualitet og kvinnelig styrke.
EN NY ÆRA AV FEMININITET
Denne dameparfymen har en avantgardistisk og luksuriøs feminin signatur og kan beskrives som et dristig stykke design. En Fame-parfyme med den uimotståelige duftsaften er full av sjarm og dristig sensualitet, og kan beskrives som drømmeaktig. Velkommen til å utforske Fame-universet - en ny æra innen parfyme dame.
FAME EAU DE PARFUM - EN SENSUELL PARFYME AV MANGO, SJASMIN OG RØKELSE
Fame Eau de Parfum utforsker en forførende verden av fruktige og florale noter. Den starter med saftig mango og forfriskende bergamott, som skaper en livlig og energisk åpning. I hjertet omfavner sensuell jasmin og kremet røkelse hverandre og skaper en mystisk aura av dybde og kompleksitet. Duften avsluttes med mykt, rent sandeltre og søt vanilje, noe som skaper en harmonisk balanse som forfører og trollbinder sansene. Fame EDP fanger selve essensen av kvinnelig styrke og skjønnhet og inviterer deg inn i en verden av uimotståelig fortryllelse og sensuell forførelse. En vaniljeparfyme for alle som elsker vanilje.
FAME ER SKAPT MED UTGANGSPUNKT I PACO RABANNES DRISTIGE MOTEDESIGN.
Fames flaskedesign er en blendende blanding av sølv og gull, inspirert av 60-tallets glamorøse ånd og en hyllest til Rabannes ikoniske ringbrynjekjole. Flasken gjenspeiler elegansen i merkets bestselgende tilbehør som legemliggjør Paco Rabannes særegne stil. Fame by Paco Rabanne er ikke bare en duft, men et kunstferdig skapt symbol på sofistikert eleganse og modernitet. Denne dameparfymen har en avantgardistisk og luksuriøs, feminin signatur og kan beskrives som et dristig stykke design. Duften er full av sjarm og dristig sensualitet, drømmende og uimotståelig - akkurat som kvinnen den er skapt for. Fame er en skulptur av selvuttrykk og stil, en unik kombinasjon av kunst og parfyme som vekker din indre stjernekraft til live og utstråler selvtillit, sensualitet og uimotståelig forførelse.
FAME - LUKSURIØS OG BÆREKRAFTIG
Fame er produsert i Frankrike og har 90 % naturlig opprinnelse. 100 % produsert i Grasse av bærekraftige ingredienser.
DUFTNOTER:
Toppnoter: Mango og bergamott
Hjertenoter: sjasmin og røkelse
Bunnnoter: Sandeltre og vanilje
TIPS: Når en Eau de Parfum brukes sammen med en deodorant fra samme serie, forsterkes og forlenges duften på kroppen. En Eau de Parfum kan brukes daglig - Inneholder 12-20 % duftkonsentrat - Gir et markant og langvarig duftspor.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.