Rahua

Palo Santo Oil Perfume

Størrelse

479 kr
Kjøp
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Aromatisk
Aromatisk
Sitrus
Sitrus

Beskrivelse

Artikkel: 89504

En aromatisk blanding av naturlig rene og kraftfulle planteoljer. Vår Palo Santo Oil Perfume er en humørforsterker; søt og treaktig med hint av sitrus. Opplev den oppløftende, friske og sofistikerte duften av det hellige treet Palo Santo, sammen med rene eteriske oljer av høyeste kvalitet. En fengende, søt og treaktig oljeparfyme med hint av sitrus og gardeniablomst.


Denne naturlige og rene plantebaserte parfymen, i en elegant roll-on applikator, er inspirert av Rahuas kult-favoritt signaturduft. Brukt av sjamanere siden Inka-tiden for sine medisinske og spirituelle egenskaper. Palo Santo sies å beskytte, helbrede, fremme trivsel, og å rense bort “mala energía” (dårlig energi).

Denne velvære parfymen er skapt for å stimulere sansene, være energiskapende og oppløftende, samtidig som den hjelper å sentrere sinnet og sjelen. Mens vi nyter og drar nytte av jorden, respekterer vi dens skjønnhet og kraften av Moder Jord. 

Ren plantebasert parfyme er mildere enn syntetiske dufter, vi oppfordrer deg derfor til å bruke Palo Santo oljeparfyme gjennom hele dagen som en humørforsterker. 

• Energigivende og oppløftende duft • Fremmer positiv tenkning • Beskytter og healer

PALO SANTO OLJE: Kjent som "det hellige treet" 
og verdsatt av sjamaner fra Amazonas siden Inca-tiden for dens spirituelle og rensende egenskaper. Dette er Rahuas signaturduft. Den sofistikerte aromaen gir en velgjørende aromaterapeutisk opplevelse. 

GARDENIA ENFLEURAGE OLJE: Denne blomsten symboliserer renhet og søthet, og har en eksotisk duft. Vi benytter den originale prosessen, som har blitt brukt i århundreden, for å trekke ut duftens reneste essens og for å bevare antioksidantene. 

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.