Valentino

Voce Viva

Eau de Parfum
1 799 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Floral
Floral

Beskrivelse

Artikkel: 106877
Valentino Beauty er romersk i hjertet og et Color Cool Couture-merke. Voce Viva Valentino Eau de parfum trekker en parallell mellom lyden av stemmen og duften av parfymen din. Akkurat som en stemme, er en duft personlig, intim og etterlater et spor.
Harmonien fra en strålende blomsterbukett, gjort vanedannende og mektig gjennom en uventet crystal moss-akkord. Som en hyllest av stemmen til alle kvinner.
Voce Viva-duften er en hyllest til Valentinos sammensatte femininitet.
En fargenote: En fargerik og sprudlende åpning med italiensk bergamott, gjort mykere av søt og saftig mandarin.
En couture-note: En overdådig bukett av appelsinblomst-absolute og gyllen gardenia.
En cool note: En uventet crystal moss gir bunnen en moderne intensitet, og blir vanedannende ved hjelp av vanilje.
Flasken formidler verdiene til Maison Valentino og Voce Viva-femininiteten. En slank glassblokk, firkantet og med hakk i sidene, viser lyset som stråler gjennom den gyllenfargede duften, slik at en V formet av lys kommer på av den andre siden. Korken og halsen prydes av velkjente Valentino nagler og utstråler en moderne, edgy personlighet. Denne ikoniske Valentino-flasken er signert i en knallrød farge.
"Jeg mener at sann styrke er å kunne dele følelser". (Pierpaolo Piccioli, Maison Valentino Creative Director). Feir din individuelle stemme i verden med Voce Viva.
Om merket: Valentino er født i Roma og blander couture-verdenen med gatekultur. En rik og fantastisk arv gjort relevant for vår tid. Kvalitetsprodukter som kan brukes og deles hver dag for hylle den enkeltes individualitet.
Valentino beauty blander couture og cool, og inviterer alle til å leve fullt ut og bevege seg fritt. En verden hvor det ikke finnes regler, hvor du kan komme som du er, og uttrykke deg selv med din egen stemme.
Alle er velkomne, fordi vi liker å sette mennesker i kontakt med hverandre og dele drømmer og følelser.
GAVER
Feir sammen med Valentino! Voce Viva, en dristig, couture og feminin Eau de Parfum, er en perfekt gave for å feire alle kvinners unike stemme.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.