Viktor & Rolf

Good Fortune

EdP Refill
899 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur

Høydepunkter

Floral
Floral
Fennikel
Fennikel
Gentiana
Gentiana
Jasmine
Jasmine
Vanilje
Vanilje
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 108452
Dette er en refill til duften Good Fortune.
Skjebne er ikke et spørsmål om tilfeldighet, det er et spørsmål om valg. Med inspirasjon fra haute couture-kolleksjonen "Spiritual Glamour" er Good Fortune selve innbegrepet på en ny positiv livsstil, et duftmanifest for spiritualitet og selvpotensial som gir deg styrken til å skape din egen skjebne.
Good Fortune er totem-duften til en ny type kvinner som søker et formål og forenes av en sterk og urokkelig følelse av søsterskap, innbegrepet av vår Egerie, den talentfulle og visjonære kunstneren FKA Twigs.
Duften er fortryllende og kraftfull, og åpner med fennikelens hemmelige alkymi og ensianblomsten, som er destillert som en opplivende magnetisk topp. En superinfusjon av sjasmin inntar deretter hovedrollen i duftens hjerte, som blomstrer med sine fløyelsmyke solnoter, mens en kremet og fengslende Bourbon Vanilla, etisk innkjøpt på Madagaskar, utgjør bunnen.
Good Fortune er en vegansk duft uten animalske ingredienser, som er i tråd med verdiene den bærer, og Viktor&Rolfs langsiktige miljøbevisste engasjement.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.