Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum Him

Eau de Parfum
1 121 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Amber
Amber

Beskrivelse

Artikkel: 107506

SCANDAL POUR HOMME Le Parfum er en etterfyllbar Eau de Parfum Intense fra Jean Paul Gaultier med varme, treaktige toner. Den kraftige og skandaløse herreparfymen er dedikert til den sterke bokseren - bokselegenden.

Gjør en overraskende entré med søt geranium etterfulgt av punchy tonkabønne. Avslutt med sensuell sandeltre. Taktikken fungerer alltid! En liten spray og det er en sikker knockout - de overveldende og vanedannende treaktige ravnetonene gir duften en overlegen ytelse!

Flasken er laget for den seirende bokseren! For en kropp! Hvilken sexappeal! Det er ingen overraskelse at denne mesteren elsker å vise seg frem. Legg merke til flaskens blendende krone og det sortlakkerte glasset, som perfekt matcher den uovervinnelige boxeren. I tillegg er den påfyllbare flasken perfekt for å nyte den energiske duften av SCANDAL POUR HOMME Le Parfum gang på gang.

Denne Eau de Parfum Intense er kraftigere og sterkere enn forgjengeren SCANDAL POUR HOMME Eau de Toilette. Den gullkronede mesteren med sin sortlakkerte karisma gjør inntrykk fra den aller første sprayen av den treaktige ravduften - din garanti for seier.

Toppnoter: geranium

Hjertenoter: Tonka bønne

p>

Basisnotater: Sandeltre

PRODUKTSPESIFIKASJONER: An Eau de Parfum Intense kan brukes daglig - Inneholder 12-20% duftkonsentrat - Gir et markert duftspor som varer lenger

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.