Montblanc

Explorer Ultra Blue

Eau de Parfum

Størrelse

785 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Aquatic
Aquatic
Amber
Amber
Sitrus
Sitrus

Beskrivelse

Artikkel: 89226

Blå äfergen på himmelen og havet, fargen på himmelen; iskalde fjell og dypt hav. Det er også inspirasjonen bak duften fra Montblanc, Explorer Ultra Blue Eau de Parfum. En duft som tar oss videreå en sann oppdagelsesreise.

Explorer Ultra Blue eau de Parfum åpner med italiensk bergamott og andre sitrusfrukter av beste kvalitet kombinert med et snev av rosepepper. Dette gir en frisk, krydret toppnote som vekker vår vandrelyst.

En marin akkord gir oss duftens bankende hjerte. Denne dype blæren; akvatisk note er skapt ved å kombinere sitrus med akvatiske og luftige noter. Resultatet er som en frisk vind som tar oss til det alpine landskapet, med et snev av havbris. Disse friske, salte, luftige notene står i kontrast til den sensuelle og dype duften av ambra.

Den siste noten vi oppdager tar oss til Sulawesi i Indonesia hvor vi finner en basisnote som definerer strukturen til duften, en patchouli utviklet eksklusivt for Montblanc. Denne patchoulien er lett og ren og kombineres her, på en mesterlig søt, med hint av tre som gir duften en rik base med hint av lær.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.