Rabanne

Invictus

Eau de Toilette
744 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Sitrus
Sitrus
Treaktig
Treaktig
Grapefrukt
Grapefrukt
Hav
Hav
Laurbærblad
Laurbærblad
Rav
Rav
Guaiac tre
Guaiac tre
Labdanum
Labdanum

Beskrivelse

Artikkel: 13146

Parfyme menn - Oppdag Invictus Eau de Toilette. For den moderne mannen som streber etter seier og eventyr, presenterer vi Invictus Eau de Toilette fra Paco Rabanne - en duft som symboliserer styrke, mot og eleganse. Invictus er en hyllest til seierherrens sjel, en duft som symboliserer den uovervinnelige ånden i deg. En frisk og sensuell komposisjon som står i sterk kontrast til den tradisjonelle herreduften. En heroisk, treaktig og frisk duft der det livlige møter det heroiske.

INVICTUS PARFYME - VELSIGNET AV GUDENE
Invictus Eau de Toilette åpner med en frisk og sprudlende toppnote av grapefrukt og sjøvann, som umiddelbart fanger oppmerksomheten. I hjertet av duften finner vi laurbærblad og ambra, som tilfører en sofistikert dimensjon. Bunnnotene av guaiac-tre og labdanium gir duften dybde og maskulin karakter. Invictus er en kraftfull parfyme som balanserer mellom en friskhet med dybde og kraft og intensiteten i treaktig rav.

SELVTILLIT OG SEIER - INVICTUS
 En Invictus-parfyme er mer enn bare en duft, det er en livsstil. Duften formidler selvtillit og mot, og vekker den indre fighteren. Enten du konkurrerer i idrett, erobrer forretningsverdenen eller erobrer hjerter, er Invictus din trofaste følgesvenn på veien mot suksess.

UTFORMINGEN AV ET TROFÉ
Duften er pakket i en robust flaske formet som et trofé, som symboliserer din seier i livets konkurranser. Invictus Eau de Toilette er ikke bare en duft, det er et kunstverk som pryder baderomsbenken din og minner deg om din styrke og fremstående ånd hver dag. 

INVICTUS EN AV RABANNES MEST POPULÆRE PARFYMER
Invictus Eau de Toilette er den perfekte gaven til den moderne mannen - et symbol på suksess og seier. Samtidig er den en allsidig hverdagsduft som fremhever din karakter og eleganse i enhver situasjon. Invictus er en av Paco Rabannes mest populære herredufter. 

VÆR UOVERVINNELIG MED INVICTUS
Gjør seieren til din signatur med Invictus Eau de Toilette fra Paco Rabanne, og la duften fortelle om din uslåelige styrke og lidenskap for livet. Vær uovervinnelig - vær Invictus.

DUFTNOTER:
Toppnoter: Marine Accord og grapefrukt. 
Hjertenoter: laurbærblad og ambra 
Bunnnoter: Guaiac-tre og labdanum

PRODUKTSPESIFIKASJONER: - En Eau de Toilette kan brukes daglig. 

TIPS: Når en Eau de Toilette brukes sammen med en deodorant fra samme serie, forsterkes og forlenges duften på kroppen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.