Rabanne

Invictus Victory

Eau de Parfum
1 045 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Amber
Amber
Sitron
Sitron
Rosa pepperkorn
Rosa pepperkorn
Røkelse
Røkelse
Lavendel
Lavendel
Rav
Rav
Tonkabønne
Tonkabønne

Beskrivelse

Artikkel: 89075
Parfyme menn - Vi presenterer Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en duft som omdefinerer grensene for kraft og friskhet. Denne ekstreme utgaven bygger på den triumferende arven fra Invictus Victory, og griper tak med sin uovertrufne styrke og forfører med sin forfriskende friskhet.

INVICTUS PARFYME - DUFTEN AV SEIER
Invictus Victory Eau de Parfum Extrême åpner med en eksplosjon av friske sitrusnoter som umiddelbart vekker sansene. Den treaktige aromaen av røkelse tilfører dybde og intensitet og styrker komposisjonen. Etter hvert som duften utvikler seg, flettes den sensuelle vaniljearomaen sammen med den brennende tonkabønnen og skaper en magnetisk kontrast mellom ekstrem friskhet og uimotståelig sensualitet.

INVICTUS VICTORY EDP EXTREME - EN BLANDING AV FRISKHET OG SENSUALITET
Invictus Victory Eau de Parfum Extrême er skapt for den moderne mannen som utstråler urokkelig styrke og magnetisk sjarm. Duften hyller den moderne maskuliniteten i alle dens aspekter og fanger essensen av et selvsikkert og karismatisk individ. Med en intens duell mellom friskhet og sensualitet symboliserer duften en mann som er sterk, sjarmerende og ustoppelig.

Duftreise: EN FRISK VANILJEPARFYM MED TONKA OG AMBER
Duftreisen til Invictus Victory Eau de Parfum Extrême kan sammenlignes med en intens duell der to sterke kontraster, friskhet og sensualitet, kjemper en fengslende kamp. Den innledende friskheten, dominert av livlig sitron og kraftig røkelse, går over i en sømløs blanding av fyldig tonkabønne og kraftig vanilje. Denne perfekte matchen mellom ekstrem friskhet og magnetisk intensitet skaper et duftspor som etterlater et uforglemmelig inntrykk. En frisk vaniljeparfyme som bryter standarder, og som du garantert vil elske.

INVICTUS VICTORY - EN LANGVARIG OPPLEVELSE
Paco Rabanne har på genialt vis skapt en eau de parfum som ikke bare etterlater et varig duftspor, men som også sitter lenge på huden. Denne unikt kraftige, friske orientalske duften viser merkets ekspertise når det gjelder å skape dufter som passer den moderne mannen. Invictus Victory Eau de Parfum Extrême er et statement av varig tiltrekningskraft og fengslende intensitet. Hvis du vil bli oppdaget, er dette det rette valget av parfyme.

INVICTUS PARFYME MENN - OPPLEV INTENSITETEN
Gjør deg klar til å bli betatt av Invictus Victory Eau de Parfum Extrême, en duft som vil ryste sansene dine og omdefinere grensene for maskulinitet. Invictus er kjent for å ha revolusjonert parfyme for menn, og du kan fordype deg i dette friske orientalske mesterverket, der ekstrem friskhet møter magnetisk intensitet og skaper en opplevelse som er både forfriskende og uimotståelig. Paco Rabanne inviterer deg til å omfavne kraften i moderne maskulinitet med Invictus Victory Eau de Parfum Extrême.

DUFTNOTER:
Toppnoter: sitronsitron
Midtnoter: røkelse, lavendel
Bunnnoter: vanilje, tonkabønne, rav

PRODUKTSPESIFIKASJONER:
En Eau de Parfum som kan brukes daglig - Inneholder 12-20% duftkonsentrat - Gir et markant duftspor som varer i opptil 8 timer BRUK: Spray på ønskede duftområder på kroppen, gjerne der du pulserer (f.eks. håndledd, nakke, albueledd og kneskåler).

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.