Rabanne

One Million Royal

Eau de Parfum
752 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Mandarin
Mandarin
Bergamott
Bergamott
Kardemomme
Kardemomme
Fiolett blad
Fiolett blad
Lavendel
Lavendel
Salvia
Salvia
Benzoin
Benzoin
Sedertre
Sedertre
Patchouli
Patchouli

Beskrivelse

Artikkel: 112135

Sett tonen med 1 Million Royal fra Paco Rabanne, en duft skapt for den modige og maskuline mannen. Denne parfymen er ikke bare en duft, den er en trofast følgesvenn for dem som våger å være sin egen konge. 1 Million Royal er drevet av din indre selvtillit og inviterer deg inn i en verden av selvutfoldelse og fremtredende styrke. Finn friheten til å leve etter dine egne regler med 1 Million Royal: en sensuell, flamboyant og frisk treaktig duftkombinasjon som lar deg være den beste versjonen av deg selv.

SENSUELL OG FRISK 1 MILLION ROYAL
I hjertet av 1 Million Royal ligger en sensuell, flamboyant og frisk treaktig duftkombinasjon. Duften er ikke bare et uttrykk for personligheten din, den er også en konstant påminnelse om din indre styrke og ditt indre mot. Enten du går på kontoret, erobrer byen eller utforsker verden, er 1 Million Royal et symbol på selvtillit og suksess. Rett og slett en Paco Rabanne-parfyme som skiller seg ut.

KONGELIGE DUFTNOTER
Med en forfriskende blanding av mandarin, bergamott og kardemomme i toppnoten, etterfulgt av en forførende dans av fiolettblad, lavendel og salvie i hjertenoten, avsluttes 1 Million Royal med en dyp base av benzoin, sedertre og patchouli duo. Denne kontrasterende signaturen gir duften en oppløftende og samtidig dyp karakter som er vanskelig å glemme. Like mye som denne herreparfymen er én på millionen, er den revolusjonerende innen herreparfyme. En parfyme du kan ta med deg overalt.

ROYAL DESIGN
Den ikoniske 1 Million-gullbarren har fått nytt liv i 1 Million Royal med et snev av kongelig eleganse. Flasken er et mesterverk med kongelige insignier og en rød juvel som symboliserer mot og besluttsomhet. Når du bruker denne duften, bærer du ikke bare en parfyme, men en krone av selvtillit og kongelig autoritet. Finn din indre selvtillit og ta steget inn i det kongelige kongeriket.

1 MILLION ROYAL PARFYME
1 Million Royal er ikke bare en duft for dagen, men en trofast følgesvenn som varer hele dagen. Med en høy konsentrasjon av parfymeolje gir den et tydelig duftspor som holder seg sterkt fra morgen til kveld. Uansett hvor dagen tar deg, vil 1 Million Royal være din trofaste følgesvenn som hele tiden minner deg om ditt mot og din kongelige posisjon. Du er kongen - la 1 Million Royal være din krone.

DUFTNOTER:
Toppnoter: Mandarin, bergamott og kardemomme.
Hjertenoter: Fiolettblad, lavendel og salvie
Bunnnoter: Benzoin, Cedarwood og Patchouli Duo.

PRODUKTSPESIFIKASJONER
En parfyme som kan brukes daglig - Inneholder 12-20 % duftkonsentrat - Gir et tydelig duftspor som varer.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.