Valentino

Born in Roma Uomo Yellow Dream

Eau de Toilette
688 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Orientalsk
Orientalsk
Ananas
Ananas
Mandarin
Mandarin
Ingefær
Ingefær
Pepperkaker
Pepperkaker
Vanilje
Vanilje
Sedertre
Sedertre

Beskrivelse

Artikkel: 106891
BORN IN ROMA-duften er utviklet for uredde og kulturinteresserte personer, som lever livet fritt, samtidig som de omfavner sin egen historie. BORN IN ROMA YELLOW DREAM maler et duftende bilde av Roma, hvor et romantisk gyllent lys krasjer med bygatens fluoriserende lys. For ham er det en frisk orientalsk duft, bygd rundt en spenning bestående av eksotisk friskhet kombinert med en sensuell og sprø akkord av pepperkake.
BORN IN ROMA YELLOW DREAM eau de toilette for Him består av 3 fasetter:
EN FARGENOTE (topp): en frisk og eksotisk vri på en saftig italiensk mandarin og appelsinakkord, som vekker sansene. EN COOL NOTE (hjerte): en unik krydret pepperkakeakkord gir duften et uimotståelig orientalsk preg. EN COUTURENOTE (bunn): en strukturert vanilje absolute og sedertre gir en kraftfull, holdbar sensualitet.
Flasken er designet med den ikoniske Valentino rockstud, inspirert av romersk arkitektur, og denne lille pyramideformen forvandler en flaske fra klassisk til edgy. Flasken har flere fasetter og tilfører energi ved hjelp av en knallgul signatur.
Historien bak parfymen: BORN IN ROMA startet med en samtale med Valentinos hjemby: Roma. Romas gater er fylt av minner om fortiden. Et symbol på den frie tanke, en by hvor kulturer og estetikk dekker veggene. BORN IN ROMA hyller både haute couture og gatekultur som finnes side ved side i Maison Valentinos design. Det handler om en holdning til livet: Jeg gjør krav på min historie og jeg lager mine egne regler.
GAVER
Feir sammen med Valentino! Born in Roma Yellow Dream Uomo er en perfekt gave til ham.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.