Maison Margiela

Replica By The Fireplace

Eau de Toilette
1 197 kr
Velg
Fri frakt over 249 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk.

Høydepunkter

Treaktig
Treaktig

Beskrivelse

Artikkel: 62872
Vinteren har kommet og snøen faller, men du er trygg inne ved peisen. Du beundrer de grasiøse, dansende flammene innpakket i et teppe med ristede marshmallows og lukter på den varme røksmaken av ved og de varme, diskré hintene av grillede kastanjenøtter. Hent frem dette beroligende minnet med denne røkte, treaktige Eau de Toilette.
Den vanedannende duften er laget av et varmt hjerte av kastanje og treaktige akkorder, blandet med søte noter av vanilje og røde bær, og mykes opp av en blomsterkombinasjon av appelsinblomst og neroli-essens.
Denne særegne søte og krydrede Eau de Toilette er en del av REPLICA-kolleksjonen.
Maison Margiela er et motehus som ble etablert i 1988 av Martin Margiela. Det parisiske motehuset presenterer mote og parfymer
som kunstverk med mening, i stedet for en personlighetskult. Maison er beskrevet som det kuleste motehuset, og designer Haute Couture, ready-to-wear for dame og herre, skinnartikler, sko, fine jewelry, dufter, interiørprodukter og MM6, motehusets moderne linje.
I 1994 introduserte Maison Margiela de første REPLICA-moteplaggene: plagg og tilbehør håndplukket over hele verden og omhyggelig gjengitt, slik at de bevarer sin karakter og sjarm.
Hver del har en spesiell etikett på innsiden som beskriver kilde og periode for originalvaren.
I 2012 utvidet Maison Margiela dette unike konseptet med en kolleksjon av parfymer som gjenskaper luktene som minnene dine er laget av. Deretter fulgte en samling duftlys.
REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige dyrebare øyeblikk og vekke følelser.
FRA MINNER TIL DUFTER:
REPLICA-kolleksjonen samler ikoniske dufter og duftlys som har den universelle kraften til å trigge personlige øyeblikk, personlige historier som lever eller skal leves. Maison Margiela er tro mot sin ‘creative collective’-tilnærming, og samarbeider med de beste parfymørene. De er utvalgt for sin evne til å knytte minner til dufter, og stimulert av den kunstneriske fremførelsen av å komponere en duft som en universell invitasjon til å våkne, feire og dele uforglemmelige følelser.
I tråd med Maisons minimalistiske tilnærming er REPLICA-flasken enkel, men sofistikert. Hver duft identifiseres av en bomullsetikett som ligner etikettene som brukes på klær og tilbehør i Replica-kolleksjonen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.