Kategorier
Filter

Tørrshampoo

63 Produkter i kategori Tørrshampoo

Å vaske håret for ofte sliter veldig mye på hårkvaliteten, håret kan bli tørt og sprøtt. Men mange av oss får fett hår hvis vi ikke vasker håret hver dag. Det finnes en bedre løsning - tørrsjampo. Det finnes mengder av gode tørrsjampoer på markedet som frisker opp håret, gjør at det ser nyvasket ut, dufter godt og gjør håret enklere å style. Dersom du ikke tidligere har brukt tørrsjampo kan det være litt vanskelig å vite hvilken variant du skal velge. Men bare slapp av, hos NordicFeel vet vi hvilke produkter som passer til ulike hårtyper.

Vis alle Vis færre

Finn rett tørrsjampo for ditt hår

Tykt, tynt, mørkt eller lyst - uansett hvilken hårtype du har finnes det en tørrsjampo som passer. I dag tilbyr de store varemerkene som Care & Color, MoroccanOil, Schwarzkopf og Wella ulike typer tørrsjampoer. Noen sjampoer gjør det enklere å style håret fordi de gir håret en pen matthet og gjør det grovere. Andre tørrsjampoer bidrar til en vakker glans. Selv om de ulike tørrsjampoene har ulike egenskaper, har de èn ting tilfelles - de får håret til å se rent ut. Det er veldig praktisk å kunne bruke en tørrsjampo de dagene du ikke vil vaske håret. For å finne rett tørrsjampo er det bra å velge en variant som passer din hårfarge og eventuelt dine preferanser, f.eks at håret skal bli lettere å style.

Fordi tørrsjampoen gir håret en lett pudrete effekt, da den suger opp oljen fra hodebunnen, kan en del med mørkt hår få en «mel-aktig» look om de velger feil type tørrsjampo. Det eneste du med mørkt hår trenger å tenke på er å velge en tørrsjampo som er ment for mørkt hår. Disse tørrsjampoene har et mørkere pigment som gjør at det blir gjennomsiktig i håret. For deg med lyst hår er det også best å velge en tørrsjampo for lyst hår. I vårt utvalg av tørrsjampo kan du velge blant ulike varianter og blant en rekke ulike prisgrupper. Selv budsjettmerkene holder en høy kvalitet blant tørrsjampoer.
 

Slik påfører du tørrsjampo på riktig måte


Selv om tørrsjampoen er et fantastisk produkt, er det lett å gjøre noen feil - feil du enkelt kan unngå. For at håret ikke skal bli mer fett av tørrsjampoen bør du påføre produktet på rett måte. For deg med mørkt og fyldig hår er det viktig at du er sparsom når du påfører produktet. Del opp håret i seksjoner og rist flasken ordentlig. Begynn med å spraye sjampoen på de mest oljete partiene i håret, ofte hodebunnen. Vær nøye med å holde flasken på ca 20 cm avstand. Ikke hold flasken stille når du påfører, men prøv å beveg den frem og tilbake. La tørrsjampoen synke inn i håret og masser inn forsiktig. Som avslutning kan du børste igjennom håret.

Samme fremgangsmåte fungerer selvfølgelig for deg som har blondt hår, den eneste forskjellen er at du kan bruke litt mer tørrsjampo, da produktet ikke er like synlig på lyst hår. Selv om du er vant til å dusje håret hver dag, er det som regel nok å vaske håret 2-3 dager i uken. Supplementer heller med en god tørrsjampo.