Cleansing Conditioner

Nysgjerrig på balsammetoden eller Curly Girl Method? Cleansing Conditioner er et mildt 2-i-1 produkt som gir håret en skånsom rensing, mens den er fuktighetsgivende. Vaskebalsam er bra for deg som har krøllete hår, da produktene inneholder mye fuktighet og minimerer uønsket krus.


Cleansing Conditioner

Nysgjerrig på balsammetoden eller Curly Girl Method? Cleansing Conditioner er et mildt 2-i-1 produkt som gir håret en skånsom rensing, mens den er fuktighetsgivende. Vaskebalsam er bra for deg som har krøllete hår, da produktene inneholder mye fuktighet og minimerer uønsket krus.

Merke
 • evo (2)
 • KMS (2)
 • Living Proof (2)
 • Sachajuan (1)
 • Wella (2)
Egenskap
 • Bedre krøller (2)
Størrelse
 • 10 - 100 ml (1)
 • 1000 ml og større (1)
 • 101 - 500 ml (5)
Vurdering
 • (3)
 • (2)
9 Produkter

Cleansing conditioner

Et nytt produkt innen hårpleie som har blitt veldig populært den siste tiden er vaskebalsam, og mange velger å bruke det i stedet for en vanlig sjampo. En cleansing conditioner skal ikke ha pleieegenskaper, dvs. ikke inneholder oljer og fett. Her på Nordicfeel.no Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alle balsamene som bare skal brukes til rengjøring under en spesiell kategori.
Prøv Matrix Biolage Cleansing Conditioner
Hvis du ikke tidligere har prøvd å vaske håret med et vaskebalsam, kan det være på tide! Prøv Matrix Biolage Cleansing Conditioner, et balsam som gir håret ditt et ekstra løft ved å tilsette mye fuktighet og protein. All Matrix Cleansing Conditioner er uten parabener og gir deg sterkt og fullt hår.
Bruk vaskbalsam for å vaske håret
Cleansing conditioner er ganske nytt på markedet, men interessen for den alternative måten å vaske hår på, vokser raskt. Et vaskebalsam etterlater håret ditt så rent som en sjampo, bare på en annen måte. Det er ikke mer komplisert å vaske håret med balsam i stedet for sjampo, det er bare en annen teknikk som du lærer raskt!
Vi har et godt utvalg av cleansing conditioner
Hos Nordicfeel finner du et godt utvalg av rensende balsam som vasker håret på en skånsom måte. En cleansing conditioner skal ikke tyngde håret, men rengjør håret slik at det blir lett og luftig. En vaskebalsam, i motsetning til en pleiende balsam, må ikke inneholde sulfater, mineraloljer eller silikoner. Jo enklere en vaskbalsam er, jo bedre.
Prøv den populære balsammetoden
Hva er egentlig balsammetoden? Balsammetoden har sitt utspring i opplevelsen av at hår noen ganger kan bli mer og mer fettete og fet når du bruker vanlig sjampo, uansett hvor mange ganger du vasker det. I tillegg til overflateaktive stoffer, som fjerner smuss, inneholder de fleste vanlige sjampoer også silikoner og mineraloljer som skal gjøre håret mykt og glatt. Mange opplever at disse stoffene legger seg som en film rundt hårstrengene og gjør at håret aldri føles veldig rent. Vaskebalsam mangler slike ingredienser og løser i stedet opp smuss med fett.
Balsammetoden Kenza
Mange kjendiser har blant annet begynt å bruke balsammetoden Kenza. På sin kjente blogg snakker Kenza om hvordan balsammetoden har endret hårets kvalitet, og hun viser også før og etter bilder. Prøv også balsammetoden med et vaskemiddel som Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika, og se om du opplever den samme positive endringen som Kenza gjorde!
Balsammetoden - den siste sjamponeringen
Hvis du føler at du vil prøve balsammetoden en stund, er det noen få ting å huske på. Poenget med den nye vaskemetoden er å unngå sulfater og silikoner i konvensjonelle sjampoer. For at håret skal kunne motta den nye metoden, er det viktig at du vasker ut håret med en "siste sjampo". Det bør være en sjampo som inneholder sulfater, men ingen silikoner og mineraloljer, som Volumizing Shampoo fra Björn Axén.
Pakk inn med et pleiende balsam for ekstra fuktighet
Når du vasker håret med et balsam, masserer du det i både hodebunnen og i lengden. La stå og la den virke en stund før du skyller den ut. Når du fortsetter å bruke vaskemiddel i stedet for vanlig sjampo, kan du veksle med en vanlig pleiende sjampo for å gi fuktighet og næring til håret ditt. Hos Nordicfeel finner du alt du trenger for din nye livsstil!

Produktet er blitt lagt i handlekurven