Nioxin

Loyalty Kit System 2

Variant

495 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Fint hår
Fint hår
Hårtap
Hårtap

Beskrivelse

Artikkel: 47944

 

System 2 er spesielt formulert for fint, ubehandlet hår med merkbart hårtap. Systemet gjør at håret ser tettere ut og gir det en frisk glans.

NIOXIN Cleanser (300 ml) hjelper med å fjerne talg, fettsyrer og andre miljørester fra hår og hodebunn. Rengjør for å få håret til å se tykkere ut.

NIOXIN Scalp Revitalizer (300 ml) er et lett balsamprodukt som bidrar til å gi håret motstandskraft og å kontrollere fuktighetsbalansen.

NIOXIN Scalp & Hair Treatment (100 ml) inneholder antioksidanter og planteekstrakter som gjør at hodebunnen føles friskere. Informasjon om systemet: Volumgivende, kosmetisk behandling (skal ikke skylles ut) ved merkbar hårtap - med solfaktor SPF 15 som beskytter huden i hodebunnen og med antioksidanter og planteekstrakter som frisker opp.

De innovative 3-stegssytemene fra NIOXIN bygger på et avansert hudpleiekonsert for rengjøring, optimering og behandling av håret og hodebunn. Håret ser tykkere og tettere ut. Det komplette Nioxin-systemet påvirker håret på fem måter så det ser tykkere ut.

1. Mindre hårtap pga. ødelagte hårstrå.

2. Håret ser tettere ut.

3. Øker teksturen i hår avvik.

4. Bidrar til å styrke hårets motstand mot skader.

5. Fjerner overflødig talg fra hodebunnen.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.